"Eikö kukaan j***lauta pysty lopettamaan tätä muovikohellusta" – MTV: Näin Ilveksestä potkut saanut mestarivalmentaja Karri Kivi kuvailee elämäänsä juuri nyt

Mies on nähnyt paljon jääkiekkoilussa ja elämässä, eikä mittarissa ole vasta kuin 50 vuotta. Nämä kuvailut sopivat tänään syntymäpäiväänsä viettävään Ilveksen ex-valmentajaan Karri Kiveen, joka on nyt antanut merkkipäivähaastattelun myös MTV:lle

– Olen siinä mielessä erakko, että tykkään olla rauhassa. Viihdyn omissa ajatuksissani, metsässä tai avannossa. Voin olla tuntikausia omien ajatusteni kanssa. En tarvitse hälinää ympärille. Voin saunoa avopuolison kanssa viisi tuntia. Ja niin olemme tehneet koko syksyn ajan, Kivi kuvailee elämäänsä haastattelussa.

Saunassa Kivi ja avopuolisonsa ovat ehtineet pohtia myös maailman tilaa. Erityisesti mestarivalmentajaa ärsyttää muovinkeräyksen nykytila.

– Olemme puhuneet kotona siitä, että eikö kukaan jumalauta pysty lopettamaan tätä muovikohellusta. Ulkomailta tulee koko ajan dokumentteja tuohon ongelmaan liittyen. Olen miettinyt, että pitääkö tässä itte lähteä insinööripuolelle.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut