Kova veto: Finnair peruu Kiinan-lentonsa, osan liki kahdeksi kuukaudeksi

Näillä näkymin Finnair operoi huhtikuun alusta lähtien ainoastaan noin kahtakymmentä lentoreittiä. Jussi Vehkasalo

Jussi Vehkasalo

Finnair tiedottaa peruneensa Manner-Kiinan lennot seuraavasti: Pekingin- ja Shanghain-lennot 6.–29. helmikuuta sekä Guangzhoun-, Peking Daxingin- ja Nanjingin-lennot 5. helmikuuta–29. maaliskuuta. Finnairin lennot Hongkongiin jatkuvat normaalisti.

– Olemme analysoineet huolellisesti koronavirustilanteesta saatavilla olevat tiedot ja tilanteen vaikutuksen Kiinan lentomatkustukseen. Olemme pahoillamme tilanteen aiheuttamasta harmista ja teemme parhaamme, jotta siitä aiheutuisi sinulle mahdollisimman vähän haittaa, kerrotaan tiedotteessa.

Tiedotteessa ilmoitetaan myös, että Finnair on henkilökohtaisesti yhteydessä heihin, keitä peruutukset koskevat, tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla. Jos lento on peruttu, voi valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista: Voi muuttaa lentopäiväänsä niin, että matkustus on ennen 6. helmikuuta. Voi siirtää matkansa ajankohtaa niin, että paluupäivä on viimeistään 31. toukokuuta.

Finnair tiedottaa tekevänsä parhaansa reitittääkseen asiakkaansa kohteeseen. Käyttämättömästä lentolipusta tai sen osasta voi hakea hyvitystä, samoin kuin etukäteen maksetuista lisäpalveluista. Finnair myös pahoittelee tiedotteessa, että heidän asiakaspalvelunsa on ruuhkautunut.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut