Kova veto: Finnair peruu Kiinan-lentonsa, osan liki kahdeksi kuukaudeksi

Näillä näkymin Finnair operoi huhtikuun alusta lähtien ainoastaan noin kahtakymmentä lentoreittiä. Jussi Vehkasalo

Jussi Vehkasalo

Finnair tiedottaa peruneensa Manner-Kiinan lennot seuraavasti: Pekingin- ja Shanghain-lennot 6.–29. helmikuuta sekä Guangzhoun-, Peking Daxingin- ja Nanjingin-lennot 5. helmikuuta–29. maaliskuuta. Finnairin lennot Hongkongiin jatkuvat normaalisti.

– Olemme analysoineet huolellisesti koronavirustilanteesta saatavilla olevat tiedot ja tilanteen vaikutuksen Kiinan lentomatkustukseen. Olemme pahoillamme tilanteen aiheuttamasta harmista ja teemme parhaamme, jotta siitä aiheutuisi sinulle mahdollisimman vähän haittaa, kerrotaan tiedotteessa.

Tiedotteessa ilmoitetaan myös, että Finnair on henkilökohtaisesti yhteydessä heihin, keitä peruutukset koskevat, tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla. Jos lento on peruttu, voi valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista: Voi muuttaa lentopäiväänsä niin, että matkustus on ennen 6. helmikuuta. Voi siirtää matkansa ajankohtaa niin, että paluupäivä on viimeistään 31. toukokuuta.

Finnair tiedottaa tekevänsä parhaansa reitittääkseen asiakkaansa kohteeseen. Käyttämättömästä lentolipusta tai sen osasta voi hakea hyvitystä, samoin kuin etukäteen maksetuista lisäpalveluista. Finnair myös pahoittelee tiedotteessa, että heidän asiakaspalvelunsa on ruuhkautunut.

Aiheeseen liittyvää

  1. Koronavirusepäily Lapissa, kertoo Yle – viranomaisilta virusta koskevat ohjeet suomalaisille 24.1.2020 9:58
  2. THL seuraa koronaviruksen leviämistä – tartuntojen todennäköisyys Suomessa hyvin pieni 20.1.2020 16:49
  3. Finnair peruu Dubain-lentoja Iranin tilanteen takia 15.1.2020 15:39
  4. Finnairin lennolta löytyi 400 000 euroa kätkettynä sipseihin ja suklaalevyyn – löytötavarafirma vaati krp:ltä rahakassia itselleen 16.9.2019 9:47
  5. Rajusti laajentava Helsinki–Vantaa tavoittelee 10 miljoonaa uutta lentomatkustajaa – "Koneiden ympäristövaikutukset ovat koko ajan pienempiä" 21.2.2019 6:15

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut