"Viikolla tehdään töitä, mutta lauantaina jätetään läppäri kotiin" – Mitä tamperelaiset yrittäjät ajattelevat kahviloissaan töitään tekevistä?

Pekka Ruissalo

Kaupunkilehti Tamperelainen käsittelee lauantain lehdessään ajankohtaista aihetta – nimittäin sitä, miten yleinen ilmiö nykyisin on kahvilassa töiden tekeminen.

Tamperelaiset kahvilayrittäjät vahvistavat, että yleistä on. Asia tuo osaltaan myös haasteita.

– Suosittua tosiaan on: tälläkin hetkellä täällä on neljä käyttäjää. Viikonloppuisin on rajoituksia, silloin ei voi tulla koneen kanssa, koska meillä on niin pieni kahvila ja viikonloppuna muuten paljon asiakkaita. Käytännöstä ei ole tullut kuin myönteistä palautetta. Olen ylipäätäänkin sitä mieltä, että viikot tehdään töitä ja viikonloppuisin otetaan rennosti, sanoo Kahvila Runon yrittäjä Pirkko Vuorinen

– On se yrittäjälle tietysti ongelma, jos istutaan neljä tuntia yhden kahvikupin kanssa. Nyt tilanne on kuitenkin tämä, ja sen kanssa pärjätään.

Kaupunkilehti Tamperelainen käsittelee asiaa lauantain printtilehdessä.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tamperelaisen tärkeimmät ja kiinnostavimmat jutut saa uutiskirjeenä sähköpostiin joka päivä – Näin tilaat! 12.5.2018 12:00

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut