Leijoniin palannut Jori Lehterä puhui suomalaiselle medialle ensi kertaa huumetuomion jälkeen – MTV: "Ei mulla ollut mitään kiinnostusta puhua yksityiselämästä"

Jori Lehterä on saanut uransa uuteen nousuun jätettyään NHL:n ja siirryttyään Pietarin SKA:han. Pekka Ruissalo

Joonas Alanne

Suomen jääkiekkomaajoukkueeseen palannut Jori Lehterä esiintyi eilen ensimmäistä kertaa medialle huumetuomionsa jälkeen. Helsingin Sanomien mukaan tilaisuudessa oli paikalla lukuisia toimittajia, mutta linjauksiin kuului, ettei Leijonien esittäytymistilaisuudessa puhuta muusta kuin jääkiekosta.

– Tämä on maajoukkueturnaus, joten eiköhän tässä puhuta jääkiekosta, kommentoi Lehterä HS:lle.

Lehterä tuomittiin viime vuonna huumausainerikoksesta Pirkanmaan käräjäoikeudessa neljän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Tuomio oli osa laajaa huumevyyhtiä. Tuomio ei ole lainvoimainen sillä asiasta on valitettu hovioikeuteen.

MTV:lle Lehterä sanoi vältelleensä suomalaista mediaa, koska hän ei halunnut puhua yksityiselämästään.

– Ei mulla ollut mitään kiinnostusta puhua yksityiselämästä. Voin puhua jääkiekosta, mutta vähän oli sellainen fiilis, että ei tässä puhuta jääkiekosta. Sen takia (välttelin) lähinnä, Lehterä kertoi MTV:lle

Lehterä nähdään pitkän tauon jälkeen Leijona-paidassa tämän viikon EHT-turnauksessa Ruotsissa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut