Palkittu Tanssiva Muumilaakso -esitys täyttää 10 vuotta – Näin Tanssiteatteri MD juhlistaa merkkipaalua

Tanssiteatteri MD:n Tanssiva Muumilaakso juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan. Tanssiva Muumilaakso on Tove Janssonin Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia -teoksen pohjalta käsikirjoitettu tanssiteos, joka käsittelee Janssonin teoksista tuttuja näkymättömyyden, toiseuden ja erilaisuuden teemoja. Kymmenen vuoden aikana teoksesta on ehtinyt muodostua Tanssiteatterin kestosuosikki.

Tanssiteatteri MD:n koko perheen teoksen koreografia on Samuli Roinisen käsialaa. Teoksen musiikin on säveltänyt Heikki Mäenpää ja puvut on suunnitellut Carmela Wager Teos on voittanut Shanghai Expo 2010 -kulttuuripalkinnon.

Ulkomailla esityskertoja on kertynyt 38 kertaa ja esitys on vieraillut muun muassa Ruotsissa Göteborgin Satellit-festivaalilla (2015) sekä Kiinassa Shanghaissa (2010 & 2015). Kotimaassa Tanssiva Muumilaakso on vieraillut myös laajalti, kuten Kajaani Dance Festivaalilla (2018), Kuopio Tanssii ja Soi –festivaalilla (2012) ja Kokkolan Talvitansseilla (2011).

Juhlavuoden kunniaksi Tanssiteatteri MD osallistuu Tanssiva Muumilaakso teoksellaan Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön yhteistyökampanjaan, jonka tarkoituksena on levittää tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätä varoja Itämeren puhdistamiseen. Tanssiteatteri MD lahjoittaa esityksien lipputuloista yhden prosentin kampanjaan. Yleisöllä on myös mahdollisuus lahjoittaa esityksien yhteydessä haluamansa summa keräyslippaaseen, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan kampanjalle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut