Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nujakointi Tampereella poiki useamman rikossyytteen – Syyttäjä vaatii kahdelle sakkorangaistuksia

Kihlakunnansyyttäjä Minna Miesmäki vaatii kahdelle henkilölle sakkorangaistuksia tapahtumista, jotka ajoittuvat Tampereelle ja huhtikuuhun 2019.

Toinen syytetyistä vastaa syytteisiin vapaudenriistosta, lievästä pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Hän on käskenyt toisen henkilön autonsa kyytiin ja tämän mentyä kulkuneuvon etupenkille on lähtenytkin ajamaan, eikä ole päästänyt kyydissä olevaa autosta ulos. Matka on katkennut vasta siinä vaiheessa, kun toinen auto on ajanut eteen.

Autossa kuljettaja on myös tehnyt ruumiillista väkivaltaa. Hän on lyönyt kyydissä ollutta henkilöä useita kertoja kämmenellä päähän. Tämän jälkeen kuljettaja on uhannut toista henkilöä väkivallalla, joka suuntautuisi mainitun henkilön lapsiin.

– Jos miehesi tekee rikosilmoituksen, saatte nähdä mitä teen lapsillenne, kuljettaja on huutanut.

Toinen syytteessä oleva henkilö vastaa syytteeseen vahingonteosta. Hän on samana huhtikuun päivänä vaurioittanut pysäköityä henkilöautoa potkimalla sitä kylkeen niin, että sivupeili on vääntynyt irti, maalipintaan on syntynyt naarmu ja maalipinta on myös vaurioitunut.