Nujakointi Tampereella poiki useamman rikossyytteen – Syyttäjä vaatii kahdelle sakkorangaistuksia

Pyynikin näkötornin kahvilan omaisuutta yli 300 000 euron edestä kavaltanut mies tuomittiin lähes kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen. Tutkinnassa selvisi, että miehen historiaan mahtui todella runsas määrä pelivelkoja. Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kihlakunnansyyttäjä Minna Miesmäki vaatii kahdelle henkilölle sakkorangaistuksia tapahtumista, jotka ajoittuvat Tampereelle ja huhtikuuhun 2019.

Toinen syytetyistä vastaa syytteisiin vapaudenriistosta, lievästä pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Hän on käskenyt toisen henkilön autonsa kyytiin ja tämän mentyä kulkuneuvon etupenkille on lähtenytkin ajamaan, eikä ole päästänyt kyydissä olevaa autosta ulos. Matka on katkennut vasta siinä vaiheessa, kun toinen auto on ajanut eteen.

Autossa kuljettaja on myös tehnyt ruumiillista väkivaltaa. Hän on lyönyt kyydissä ollutta henkilöä useita kertoja kämmenellä päähän. Tämän jälkeen kuljettaja on uhannut toista henkilöä väkivallalla, joka suuntautuisi mainitun henkilön lapsiin.

– Jos miehesi tekee rikosilmoituksen, saatte nähdä mitä teen lapsillenne, kuljettaja on huutanut.

Toinen syytteessä oleva henkilö vastaa syytteeseen vahingonteosta. Hän on samana huhtikuun päivänä vaurioittanut pysäköityä henkilöautoa potkimalla sitä kylkeen niin, että sivupeili on vääntynyt irti, maalipintaan on syntynyt naarmu ja maalipinta on myös vaurioitunut.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tamperelaisen tärkeimmät ja kiinnostavimmat jutut saa uutiskirjeenä sähköpostiin joka päivä – Näin tilaat!
    12.5.2018 12:00

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut