Pirkkala on Pirkanmaan elinvoimakunta

Pirkkala on palkittu Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta -kilpailun pääpalkinnolla. Toiseksi sijoittui Lempäälä ja kolmanneksi Parkano. Kilpailujärjestäjien mukaan kärkikolmikko erottui selkeästi muista menestyjistä kilpailun jokaisella osa-alueella.

– Tänä vuonna kilpailussa painotettiin erityisesti kuntien ja yritysten välistä vuoropuhelua sekä yhteistyötä kunnan elinvoiman ja tunnettuuden edistämiseksi. Myös julkiset hankinnat ja palvelusetelien käyttö korostuivat arvioinnissa, Pirkanmaan Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkö Maria Virtanen sanoo.

– Tasavahvassa kärkikolmikossa Pirkkala kiri edelle erityisesti yrittäjien osallisuuteen ja yhteisöllisyyteen sekä paikallisen palvelutarjonnan kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Pirkkala ei aikaisempina vuosina ole sijoittunut aivan terävimpään kärkeen, joten voitto tuli kuntaväelle yllätyksenä.

– Vihdoinkin! Olemme viime vuosina tehneet kovasti töitä kuntamme elinvoimaisuuden eteen ja on hienoa, että nyt saamme tämän tunnustuksen, sanoi Pirkkalan kunnan elinvoima- ja hankejohtaja Ahti Laakso tulosten julkistamisen jälkeen.

Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta on vuosittain järjestettävä kilpailu, jossa arvioidaan kunnan yrittäjyysmyönteisyyttä sekä elinvoimatekijöitä. Kilpailuun osallistutaan itsearviointilomakkeella, joka täytetään kunnan viranhaltijoiden, luottamushenkilöiden ja paikallisten yrittäjäyhdistysten yhteisessä arviointikeskustelussa. Tänä vuonna vain yksi pirkanmaalainen kunta jätti vastaamatta. Kilpailu järjestettiin nyt neljättä kertaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut