Tapsan Tahdit pidetään jälleen elokuussa – Suvi Teräsniska, Erin ja Tuure Kilpeläinen tapahtuman pääesiintyjiä

Suvi Teräsniska nähdään Tapsan Tahtien esiintyjäkaartissa.

Pekka Ruissalo

Tapsan Tahdit juhlitaan Nokian Pirkkalaistorilla torstaista lauantaihin 6.–8.8. Vuodesta 1987 asti järjestetty tapahtuma kunnioittaa alueella vaikuttaneen Tapio Rautavaaran perinnettä.

Tapsan Tahdit alkaa torstaina 6.8. klo 18.00 avajaisilla, jossa julkistetaan tämän vuoden Iskelmä-Finlandian saaja. Palkinto ojennetaan voittajalle kevyen musiikin eteen tehdystä merkittävästä työstä. Raadin puheenjohtajana toimii sanoittaja ja muusikko Turkka Mali

Mali palkitsee voittajan yhdessä Nokian kaupungin edustajan kanssa. Ehdokasasettelu ja raadin kokoonpano eivät ole julkisia. Voittajan konsertti nähdään avajaisseremoniassa myöhemmin samana iltana.

Tapsan Tahdeilla on tarjolla kaikenikäisille sopivaa maksutonta päiväohjelmaa sekä aikuiselle yleisölle suunnattuja maksullisia iltakonsertteja. Tapahtuma-areenana on lisäksi Nokian Pirkkalaistori, johon nousevat Tahtiteltta ja Armas-torilava. Torilla on myös yhteistyökumppaneiden eri pisteitä.

Iltakonserteissa nähdään perjantaina pop-tähti Erin ja Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani. Lauantaina puolestaan viihdyttävät juuri livekentälle palannut Suvi Teräsniska ja Vesterinen yhtyeineen.

Päiväohjelmassa on luvassa paikallisten esiintyjien konsertteja. Lauantaina yhteistyössä MLL Nokian yhdistyksen kanssa toteutettava Onnimanni-päivä tarjoaa viihdettä ja tekemistä myös perheen pienimmille.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut