Rautatieaseman etupihalle uudet pysäköintiautomaatit – Käteinen ei enää kelpaa

Petteri Mäkinen

Tampereen rautatieaseman etupihan pysäköintiautomaatit uusitaan ensi viikon alkupuolella.

Tässä yhteydessä käteismaksaminen poistuu maksutavoista. Jatkossa alueella voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla ja pysäköinnin mobiilisovelluksilla. Uudet kosketusnäytölliset automaatit ovat tuttuja Tampereen kaupungin katupysäköinnistä.

Maksaminen aloitetaan syöttämällä ajoneuvon rekisteritunnus laitteeseen. Rekisteritunnus toimii pysäköintitunnisteena, eikä erillisiä lipukkeita enää tarvita.

Uusien automaattien myötä rautatieaseman pysäköinnin kiertonopeutta saadaan yhä sujuvammaksi, kun lipukkeita ei enää tarvitse viedä autoon. Muutos lisää myös turvallisuutta, kun jalankulku autojen seassa vähenee ruuhkaisella alueella.

Käteismaksaminen on jatkossakin mahdollista rautatieaseman läheisyydessä useimmilla katualueilla, P-Tullintorilla ja P-Hämpissä.

Tampereen rautatieaseman piha-alueen pysäköinninvalvonta siirtyi pysäköinninvalvontayritys Pysäköintiturvalle vuoden alussa.

Samalla pysäköintikäytännöt rautatieaseman pihassa muuttuvat ja odotusaika muuttui maksulliseksi eli ajoneuvossa odottamisen ajalta tulee pitää suorittaa pysäköintimaksu.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tampereen rautatieaseman pihan pysäköinninvalvonta yksityiselle – Myös autossa odottaminen muuttuu maksulliseksi
    27.12.2019 8:11
  2. Rautatieasemalle uusia pyöräparkkeja – Nykyisiltä haetaan pyörät pois ensi viikolla
    9.10.2019 10:19
  3. P-Hämpin Noutoparkkiin tulee 50 uutta sähköautojen latauspistettä
    12.6.2019 12:29

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut