Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeenkadulla ja Hatanpään valtatiellä tehdään paalutustöitä ja liikennejärjestelyjä

Raitiotieallianssi tekee viikolla 9 (24.–28.2.) paalutustöitä Hämeenkadulla ja Hatanpään valtatiellä. Hämeenkadulla paalutetaan Koskikatu–Pellavatehtaankatu-välillä kadun eteläpuolella sekä Koskipuiston kohdalla pohjoispuolella. Hatanpään valtatiellä paalutusta tehdään Hämeenkadun liittymän ja Verkatehtaankadun välillä.

Näillä alueilla paalutetaan raitiotien yhdistettyjen sähkörata- ja valaisinpylväiden perustuksia. Työt tehdään päiväaikaan, ja niistä aiheutuu melua lähiympäristöön. Töiden aikana voi aiheutua pieniä muutoksia jalankulkuun, joka opastetaan pois työalueelta. Hämeenkadulla työt voivat vaikuttaa hieman bussien ja taksien ajolinjoihin.

Hatanpään valtatiellä tehdään lisäksi viikon 9 loppupuolella myös uusia liikennejärjestelyjä Vuolteenkadun liittymän ja linja-autoaseman välillä. Autoliikenne siirretään tällä osuudella kadun länsireunaan eli linja-autoaseman puolelle, ja työalue siirtyy Hatanpään valtatien itäreunaan.

Samalla linja-autoaseman liittymässä sijaitseva suojatie siirretään liittymän eteläpuolelle.