Fanit pillastuivat, kun selvisi että Paleface tulee Tampere-taloon esittämään Juice Leskisen musiikkia – Järjestäjä: "Valjastaminen tällaiseen on kyllä vähän huvittavaa"

Palefacen ja Juice Leskisen yhdistelmä oli jo ennakolta monille Leskisen faneille liikaa. Paleface esittää Juice Leskisen tuotantoa Tampere-talossa maaliskuun ensimmäisenä perjantaina. Johanna Erjonsalo

Pekka Ruissalo

Tampere-talossa nähdään ja kuullaan maaliskuun 6. päivä keikka, joka on herättänyt jo nyt paljon keskustelua. Kyseessä on Pirkanmaan musiikkiopiston Juice Leskinen 70 vuotta-teemalla järjestämä konsertti, jossa kuullaan artistivieraana räppäri Palefacea.

Tapahtumaa on mainostettu ennakolta varsin paljon esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Siellä konsertin artistivalinta, siis Paleface, on herättänyt varsinkin Juice-fanien keskuudessa voimakasta kritiikkiä.

Konserttia järjestävä Lauri Eemil Pulakka yllättyi reaktioista.

– Arvasin, että solistivalinta jakaa mielipiteitä, mutta yllätyin kyllä kuinka paljon tuli kommenttia Palefacen vasemmistolaisuudesta. Jyrkimmät kommentit olivat osastoa "kommari isänmaanpetturi tulee häpäisemään Juicen muiston". Juicen valjastaminen tällaiseen on kyllä vähän huvittavaa. Juice korosti epäpoliittisuuttaan vaikka kommentoi kärkevästi joka suuntaan.

Järjestäjä huomauttaa, että Paleface on myös erittäin pystyvä laulaja ja monipuolinen muusikko.

– Palefacehan on vasta viime vuosina tullut enempi tunnetuksi myös laulajana ja väitän että moni yllättyy kuinka hienosti hän vetää Juicea, Pulakka sanoo.

Lisää maaliskuun alun Juice-keikasta on luettavissa keskiviikon printti-Tamperelaisesta.

Aiheeseen liittyvää

  1. Näin Juice Leskinen visioi elämää 30 vuotta sitten – "Toivottavasti ainakaan yksilöllisyydestä ei tuu joukkoliikettä..." 19.2.2020 18:00
  2. Facebook sen kertoo – HS: Perussuomalaiset kuuntelevat Klamydiaa ja Yötä, Vasemmistoliitto ja Vihreät Palefacea 22.3.2019 19:00
  3. Terhi Kiemunki tykittää taas: Vaatii Palefacen musiikkivideota sensuroitavaksi 9.10.2016 15:52

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut