Mediatutkijoiden jättikonferenssi siirretään Pekingistä Tampereelle – "Jakamatonta goodwillia"

Kansainvälinen media- ja viestintätutkijoiden konferenssi siirtyy pikavauhtia Pekingistä Tampereelle.

Ensi heinäkuussa Tampereelle odotetaan yli tuhatta alan tutkijaa. Valtaosa yli 1800 tutkijasta on vahvistanut osallistuvansa Tampereelle, ja kutsun uudelleen avaamisen jälkeen uusia ilmoittautuneita virtaa jatkuvasti lisää.

Uudelleen ilmoittautuminen päättyy maaliskuun alussa.

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja, emeritusprofessori Kaarle Nordenstreng toteaa, että näin suuren konferenssin siirto Tampereelle vain viisi kuukautta ennen tapahtumaa on onnellinen sattuma, kun Tampere-talossa ja yliopistolla oli tilaa ja kaupungin 3000 hotellipaikoissakin oli väljyyttä.

– Suomi ja Tampere sekä maamme mediatutkimus saavat tästä jakamatonta goodwillia, myös kiinalaisilta, jotka olivat hartaasti valmistelleet konferenssia Pekingiin. Siirtosopimukseen kuuluu, että he järjestävät vastaavan konferenssin kahden vuoden kuluttua Pekingissä; ensi vuoden kokouspaikaksi on valittu Nairobi.

Nelipäiväisen konferenssin aikana järjestetään pari sataa erilaista tilaisuutta. Luentojen lisäksi seminaari-istuntoja on järjestämässä yhteensä 33 jaostoa ja työryhmää. Osaan seminaari-istuntoihin voi osallistua myös virtuaalisesti.

IAMCR (International Association for Media and Communication Research) -järjestössä on lähes 3000 jäsentä 102 eri maasta. Järjestö on perustettu 1957 Unescossa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut