Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääseekö Tampereen The Old Irish Pubiin, jos on tatuoitu? – "Jos tulet suoraan rakennustyömaalta, suosittelemme että käyt suihkussa ennen kuin saavut"

Tampereen Hämeenkatu 16:ssa perjantaina kello 20 ovensa avaava tanskalaisketju The Old Irish Pub on ennättänyt herättää keskustelua ennen kuin ravintola Tampereella on ovensa avannut.

Ketjun asiakassääntöjen suomennoksen perusteella näkyvästi tatuoiduilla asiakkailla ei ole sisään asiaa, eikä myöskään armeijakuvioisia housuja katsota hyvällä. Muun muassa.

Nyt asiaa kommentoi ketjun Tampereen-ravintolan puuhamies.

– Siinä oli käynyt niin, että julki oli tullut tanskalaisten ravintoloidemme ohjeistuksen suomennos. Tanskassahan laki säätelee tatuointiasiat tarkasti ja osa tatuoinneista on kriminalisoitukin. Tanskassa on niin, että räväkät tatuoinnit ovat puhtaasti rikollisjärjestöjen heiniä, ketjun tanskalainen alue- ja maajohtaja Jens Fischer selvittää.

Jonkinlaista koodia Tampereellekin on kuitenkin luvassa. The Old Irish Pub on profiloitunut tyylikkään tavernan henkeen, ja siihen saadaan Pirkanmaallakin tottua.

– Jos kaveri tulee vaikka rakennustyömaalta työvaatteissa kaljalle päivän päätteeksi, viestimme on varmastikin se että käyt ensin kotona suihkussa, vaihdat vaatteet ja tulet sitten uudestaan siistinä oluelle, Fischer sanoo.