Tätäkin on Tampere-talon Juice-keikalta luvassa: Ennen kuulematon suomennos John Lennonin Imaginesta

Tampere-talossa nähdään ja kuullaan maaliskuun 6. päivä kello 20 alkaen keikka, joka on herättänyt ennakolta paljon keskustelua. Kyseessä on Pirkanmaan musiikkiopiston Juice Leskinen 70 vuotta-teemalla järjestämä konsertti, jossa kuullaan artistivieraana räppäri Palefacea.

Palefacella on kytkös Tampereelle, sillä mies asui paikkakunnalla pitkään 2000-luvun alkuvuosina.

Tapahtumaa on mainostettu ennakolta varsin paljon esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Siellä konsertin artistivalinta, siis Paleface, on herättänyt varsinkin Juice-fanien keskuudessa voimakasta kritiikkiä.

Aiemmin Riku Niemisen Juice-tulkinnat ovat saaneet fanien keskuudessa osittain hyvinkin jäätävän vastaanoton: osa on ollut sitä mieltä, ettei versioita pitäisi tehdä lainkaan.

Pulakkaa hieman harmittaa se, miten paljon solistivalinta on herättänyt huomiota.

– Tämä on kuitenkin ensisijaisesti Pirkanmaan musiikkiopiston konsertti, jossa on yksitoista hienoa nuorta solistia, jotka antavat nuoren sukupolven äänen Juicen teksteille. Biisit on sovitettu todella tuoreesti, mutta tekstejä ja sävellyksiä kunnioittaen. Varmasti osa pitkän linjan faneista saattaa vieroksua sitä, että Juicen biiseihin kajotaan, mutta kehottaisin jättämään ennakkoluulot narikkaan ja tulemaan paikalle. Tosi vaikuttavia esityksiä on luvassa.

Muutakin erityistä löytyy.

– Uutisarvoa on sillä, että me esitämme Juicen ennen kuulemattoman käännöksen John Lennonin Imaginesta. Lisäksi kuullaan kokonaisuudessaan 16-minuuttinen kappale Bluesia Pieksämäen asemalla, joka on esitetty tiettävästi vain kerran. Lavalla kuullaan isoa bändiä jousineen ja puhaltimineen, mutta osa biiseistä tehdään hyvinkin riisutusti ja minimalistisesti, Pulakka kertoo.

Pirkanmaan musiikkiopiston perjantaina 6. maaliskuuta Tampere-talossa järjestämä konsertti.

Solistivieraana kello 20 alkavalla keikalla kuullaan räppäri Palefacea.

Konsertin kesto on 1h 45 minuuttia ja siihen sisältyy väliaika.

Lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut