Lukijalta | Hatanpään työ on kympin arvoista – "Tällainen 50-luvun Amurimmiäskin sai huippuluokan hoitoa ja kohtelua"

Olin perjantaina 26.elokuuta leikkauksessa Hatanpään päiväkirurgiassa (Leiko24). Siellä palvelu, hoito ja huolenpito oli kympin arvoista työtä.

Konsultaatio, valmistelu ja informaatio ennen ja jälkeen leikkauksen oli kaiken kattavaa ja huolellista. Suurkiitos erityisesti lääkari Eira Kuoppalalle, hoitajanuorukaiselle Leolle ja koko Leiko24-henkilökunnalle erittäin hyvin suoritetusta työstä.

Työssä oli sydän mukana ja jälki sen mukaista. Kaikki oli otettu huomioon pienintä yksityiskohtaa myöten. Kaiken lisäksi osastolla tehdään työtä valtavan paineen alla, mutta silti huolellisesti ja suurta ammattitaitoa osoittaen.

Tuntuu suorastaan käsittämättömälta, ettei esimerkiksi sairaanhoitajille haluta maksaa työstään kunnon korvausta. Rahasta päättävien kannattaisi tulla Hatanpäälle katsomaan kuinka oikeita töitä tehdään ja missä olosuhteissa, niin saattaisi mieli vähän muuttua.

Tällainen 50-luvun Amurimmiäskin sai huippuluokan hoitoa ja kohtelua, ei voi kuin kiittää!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut