Lukijalta | Nysse vastaa kritiikkiin: Joukkoliikenne on kompromissien hakemista

Mielipidekirjoituksessaan 31.7. Jari Koskinen toivoo Tampereen ottavan seniorit enemmän huomioon joukkoliikenteessä.

Tampereen seudun joukkoliikenteessä kaikki yli 65 vuotta täyttäneet saavat matkustaa päivittäin kello 9–14 välisenä aikana alennetuin hinnoin. Koska joukkoliikenteessä on tuohon aikaan rauhallista ja väljää, halutaan alennuksella kannustaa käyttämään joukkoliikennettä silloin kun tilaa on hyvin. Toisaalta myös pyrimme välttämään suuntaamasta vielä enemmän painetta ruuhka-aikoihin.

Nyssen hintataso on varsin kohtuullinen muuhun maahan verrattuna. Nysse pyrkii pitämään hinnoittelun kaikille käyttäjäryhmilleen edullisena. Lippujen hinnat on pystytty pitämään edullisina myös polttoaineen hinnan rajujen korotusten aikana.

Nyssen hinnoittelua tarkastellaan kuitenkin jatkuvasti: joukkoliikenteen rakentaminen suurelle joukolle on kompromissien tekemistä ja huolellista tasapainottelua. Viime kädessä hinnoittelusta päättää joukkoliikennelautakunta kokouksissaan.

Nyssen viestintäsuunnittelija

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut