Lukijalta | Päätös Ukrainan havahduttamana – "Ammattikuskien turvallisissa kyydeissä on ilo matkustaa herroiksi"

Mielipuolisen julman johtonsa pakottamana ja yllyttämänä Venäjän raakalaismainen sotaväki tuhoaa, tappaa ja raiskaa ikimuistoista Ukrainaa ja elämänhaluisia ukrainalaisia.

Tuo kauan jatkunut järjetön hirmutyö viattomine uhreineen on saanut suomalaisetkin rauhaa, turvallisuutta ja vakautta entistä enemmän arvostamaan.

Sivistysvaltioiden rauhantahtoinen puolustusliitto saa pian kaksi uutta kelpo jäsentä. Toivottavasti yhä useampi suomalainen havahtuu omaa oloaan ja eloaan järkeistämään. Huomaamaan, mikä elämässä oikeasti tarpeellista ja tärkeää on.

Autokansallekin asennemuutos on aiheellinen. Jos ajokki ei aivan välttämätön ole, niin siitä nopsaan erottakoon. Vuotuinen säästö on suuri. Ja luontokin kiittää.

Elämäni parhaasta pirssistä äsken luovuttuani tunnen lievää haikeutta, mutta samalla suurta huojennusta. Vihdoinkin vapaa! Maisemista, matkustamisestakin nauttimaan!

Joukkoliikenteen reitteihin ja aikatauluihin kunnolla tutustumalla uusi maailma aukeaa. Ammattikuskien turvallisissa kyydeissä on ilo matkustaa herroiksi. Enää ei tarvitse tietä tuijotella ja tienvieriä tutkaella. Aivan voi omiaan ajatella ja telehvoneitsekin tuttujen kera on milloin vain luvallisesti rupatella.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut