Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päätoimittajalta Tampere on kiakkokaupunki – "Kun MM-kisoja markkinoidaan Tampereella kiekon paluulla kotiin, Tappara ja Ilves antoivat ison panoksen mainoslauseen katteelle"

Tämän lehden välissä koteihin jaetaan tuhti MM22-liite. Tampereella ja Helsingissä pelataan 13.–29. toukokuuta jääkiekon MM-kisat. Varsinkin pääisäntä Tampereella kisat ovat urheilun suurtapahtuma ja kansanjuhla, johon koko kaupungilla on mahdollisuus osallistua.

Jääkiekkojuhlaan Tampereella on päästy jo ottamaan varaslähtö. Tappara on jääkiekon Suomen mestari. Tamperelainen onnittelee!

Kun MM-kisoja markkinoidaan Tampereella kiekon paluulla kotiin, Tappara ja Ilves antoivat ison panoksen mainoslauseen katteelle.

Edustus- ja junioripuolella hyvin hoidettu seura ja hieno urheilubrändi kokoavat Tappara-perheen, jossa joukkueurheilun yhteisöllisyys näyttäytyy hienoimmillaan. Urheilullisesti mestaruuden ratkaisi se, että Tappara oli pelillisesti vahvimmillaan silloin kuin sillä oli suuri merkitys eli huhtikuussa. Päävalmentaja Jussi Tapola ja valmennusryhmä onnistuivat virittämään pelillisen nosteen kauden ratkaisuhetkille. Tarina huipentui hienoon finaalisarjaan, jossa Tappara oli lopulta TPS:aa vastaan ylivoimainen.

Onnittelut myös Liigan pronssijoukkue Ilvekselle. Jos Tappara voitti Suomen mestaruuden, Tampereen mestaruus jäi Ilvekselle otteluvoitoin 4–2.

Erityisen huomionarvoista on se, että kumpikin tamperelaisseura oli mitaleilla yhtä aikaa ensimmäistä kertaa kauden 1989–90 jälkeen. Kun MM-kisoja markkinoidaan Tampereella kiekon paluulla kotiin, Tappara ja Ilves antoivat ison panoksen mainoslauseen katteelle.

Nokia-areenassa on nähty talven ja kevään aikana kiekkohuumaa. Kumpikin seura tekee uudessa kotiareenassa jääkiekolla myös kannattavaa liiketoimintaa, joka on tulevaisuudessa korvaamaton pohja menestykselle. Jokerien todennäköinen paluu ja KHL:n vetovoiman laskeminen Suomessa lisäävät Liiga-tuotteen vetovoimaa. Tamperelaiset ovat vahvoissa asemissa juuri silloin kun pitääkin. Ilves ja Tappara vetävät. Siirtomarkkinat ovat nyt poikkeuksellisen mielenkiintoiset.

Tamperelainenkin teki merkittävän seurasiirron, joka konkretisoituu nyt, kun kausi on ohitse. Tapparan emoyhtiön Tamhockeyn myynti- ja tapahtumajohtaja Aki Holma siirtyy vetämään Tamperelaisen mediamyyntiä. Tervetuloa, Aki.