Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Miksi laskua on näin vaikea saada? – "Soittelin kaupungin laskutukseen useaan otteeseen syksyn aikana..."

Tampereen kaupungin laskutus ikäihmisten palveluasumiseen uudistui alkusyksyllä ja meni sitten heti niin poskelleen kuin olla ja voi.

Soittelin kaupungin laskutukseen useaan otteeseen syksyn aikana ja pyysin omaisen laskua tulevaksi ja ilmeni, että laskutus puuttuu heinäkuusta alkaen. Kauhistelin tilannetta, että lasku pitää saada, ettei kerralla tulisi tonnien laskuja.

Uusi soitto jälleen joulukuun alussa ja virkailija alkoi minulle selvittelemään resurssipulasta ja siitä, kuinka heillä on pari tuhatta laskuasiaa hoitamatta. Sanoin, että olen jo soittanut useamman kerran ,että miksi laskua ei tule.

Lisäksi mainitsin, että on törkeätä laittaa eläkeläiselle useiden tuhansien eurojen lasku vain sillä, ettei kaupunki saa laskua aikaiseksi.

Lukuisten resurssipulaselvitysten jälkeen lasku luvattiin toimittaa.

No, eipä toimitettu, eikä laskua kuulunut.

Laittaisi kaupunki niitä laskuja asukeille ajoillaan, jotta voisivat palkata lisää väkeä laskuttamaan, jos on resurssipula.

Omainen kuoli ja sitten joulukuussa soitin uudelleen ja sanoin ,että miksei laskua ole laitettu tulemaan vaikka asia luvattiin hoitaa jo joulukuun alussa. Ilmeni että asia oli kunnossa, mutta virkailija ei ollut lähettänyt laskua vaikka oli näin luvannut.

Uusi virkailija lupasi toimittaa laskun postitse minulle, kun sitä vaadin toimitettavaksi heti.

Laskun tuloon kesti Postilla reilun viikon.

Emme ole ainoita, joilla näin on. Olen kuullut että laskuja on tullut 3–4 kuukauden viiveellä. Nämä puolen vuoden tonnien laskut ovat suorastaan hävyttömiä.

Laittaisi kaupunki niitä laskuja asukeille ajoillaan, jotta voisivat palkata lisää väkeä laskuttamaan, jos on resurssipula.

Närkästynyt omainen