Lukijalta | Aukioloaikoja on noudatettava Kauppahallissa – "Nykyajan sukupolvi pakenee jo riittävästi marketteihin..."

Kauppahallin noin 30 kauppiaista vain kymmenkunta kauppiasta noudattaa tällä hetkellä hallin voimassa olevia aukioloaikoja.

Viimeisimpänä supistettuun aukioloaikaan on siirtynyt Kauppahallissa vuodesta 1971 toiminut Cafe Linkosuo. Kyseinen kahvila kuuluu eittämättä kauppahallin kulmakiviin jo pelkästään maineensa ja historiansa vuoksi ja tulisi olla esimerkkinä hyvästä asiakaspalvelusta.

On valitettavaa, että myös suuri osa muista kauppiaista pitää itse oikeutettuna määritellä omat aukioloaikansa. On totta, että suuri osa kauppiaista on pienyrittäjiä, jolloin työajan määrittäminen tuottaa vaikeuksia. Linkosuon kohdalla tällaisesta ongelmasta ei luulisi olevan kysymys.

Jos tämän hetkinen suuntaus jatkuu, niin Kauppahallin tulevaisuus ei näytä kovinkaan valoisalta. Kauppahalli rakennuksena on lailla suojeltu ja antaa mahdollisuuden toimia satakaksikymmentä vuotta vanhassa miljöössä. Jo tämänkin perusteella kauppiaiden tulisi pitää hallin mainetta yllä, suuntaamalla aktiivisen palvelun koko Pirkanmaalle.

Nykyajan sukupolvi pakenee jo riittävästi marketteihin. Myös Tampereen kaupungin on tehtävä kaikkensa säilyttääkseen Kauppahallin olemassaolon ja hyvän maineen keskustan merkittävänä kauppapaikkana.

Jussi Pentinmäki

huolestunut hallin emeritusisännöitsijä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut