Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tumppien keruu on hölmöä – "Ihmettelen miksi Suomessa aina hoidetaan seurauksia..."

Ihmettelen miksi Suomessa aina hoidetaan seurauksia eikä keskitytä ongelmien poistamiseen etukäteen. Terveydenhoidossa tämä hölmöily korostuu entisestään.

Tumppien keräily on hyvä osoitus tästä. Jos filtterit olisivat tupakoissa kiellettyjä muovinsa takia, ne korvattaisiin holkeilla, jotka ovat maatuvaa puuta. Niitä kuluu vain yksi per aski eikä niin kuin filttereitä, joita tarvitaan yksi per tupakka.

Melkoista haaskausta ja muoviroskan levitystä laillisesti, koska tumpit 90-prosenttisesti päätyvät maahan ja sitä kautta vesistöön, koska eivät maadu.

Eduskunta voisi säästää lain filtterien kieltämisestä ja lisätä muutamia lisäpaikkoja keuhkosyöpäpotilaille, jotka eivät saastuta luontoa vaan korkeintaan itsensä, jos kerran on pakko polttaa rahansa taivaan tuuliin ja kuolla syöpään.

Raitista ilmaa ja liikuntaa on mottoni tupakoitsijoille, jotka pilaa meidän raittiidenkin ilman ilman omantunnon tuskia, vaikka kärsijöinä on lapsemme, siis kullanmurumme.

Tehkää jotain, joilla valta on.