Lukijalta | Napakympissäkin on yksi suosittelija – "Peräänkuulutin joitakin aikoja sitten pormestarin päätevyysvaatimuksia"

Tampereen pormestariksi ilmaantuu uusia ehdokkaita. Peräänkuulutin joitakin aikoja sitten pormestarin päätevyysvaatimuksia. Asiasta ei syntynyt minkäänlaista keskustelua.

Tampereen vuotuinen budjetti on noin 2 miljardia euroa. Kannattaisi ajatella, miten arvelee omasta mielestään sujuvan tuon 2 miljardin euron vuotuinen käsittely yhteiseksi hyväksi.

Uskon, että omaksi hyväkseen sen pystyy jokainen käsittelemään. Firmana ajatellen Tampereella on työntekijöita noin 16 000, niitäkin pitäisi pystyä jotenkin johtamaan.

Siksi olisi hyvä, että pormestariehdokkaaksi ilmoittautuva, ilmoittaisi edes yhden suosittelijan nimen ilmoittautumisensa yhteydessä. Tämä menettely antaisi ehdokkuudelle huomattavasti enemmän uskottavuutta, kuin mitä vain itsensä ilmoittaminen antaa.

Napakympissäkin Janne Kataja kysyy aina, kuka sinut ilmoitti.

Risto Rantanen

Tampere

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut