Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Oikeaa tunnetta televisioon – "Menkää mökissään omaishoitajana toimivan mummon luo, kannatte vedet sisälle..."

Televisiossa alkanut, ulkomailta kopioitu ohjelma, jossa tyrkyllä ohjelmaan olevia julkimoita yritetään saada itkun kaltaiseen tyrskintään.

Maamme viihde-eliitin 20–30 henkilön sakki pyörittää ohjelmia, joissa jokaisen henkilön salat on tullut kaivettua esiin vuosia aikana. Kaikki kivet on käännetty, kaapit aukaistu ja niin edelleen.

Myötähäpeän pimeään ytimeen katsoja joutuu ohjelman myötä. Ohjelmat, joita meille esitetään, ovat järjestään kopioita ulkomailta.

Mikäli kuvaruutuun halutaan aitoa ja oikeaa tunnetta, menkää mökissään omaishoitajana toimivan mummon luo, kannatte vedet sisälle, pilkotte polttopuita, korjaatte vuotava katon ja niin edelleen.

Työn tehtyänne kohdistatte kameranne mummelin ja vaarin uurteisille kasvoille, saatte taatusti oikeaa ja aitoa tunnetta purkkiin.

Toni Lajos

Akaa