Lukijalta | Lielahti-Lentävänniemi-akselilta puuttuu ulkokuntosali

Asun Lielahdessa, ja ulkoilessani olen monesti kaivannut Lielahti-Lentävänniemi-akselille ulkokuntosalia. Lähin on Lamminpään retkeilymajalla, jonne on kuitenkin matkaa jo lähemmäs neljä kilometriä.

Alueelta puuttuu ulkokuntosali, joka palvelisi Lentävänniemen, Halkoniemen, Niemenrannan, Hiedanrannan ja Lielahden lukuisia uusia ja vanhoja asukkaita.

Aluetta kehitetään muuten kyllä vahvasti, mutta tällainen liikuntamahdollisuuksien tasa-arvoa lisäävä asia on vielä hoitamatta. Seutu on myös yksi Tampereen kauneimmista ulkoilualueista, jonne mielellään ohjaisi turistitkin liikkumaan monipuolisesti Näsijärven rantamaisemiin.

Vaikka korona saataisiinkin kuriin, tuleville vuosille on ennustettu uusia pandemioita, joten kattava laadukkaiden ulkokuntosalien verkosto auttaisivat tulevaisuudessakin meitä liikkumaan olosuhteista ja varallisuudesta huolimatta kätevästi ja säännöllisesti.

Teija Hautanen

Tampere

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut