Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus Paikallisia uutisia arjen keskelle – "Kaikkien arjen aikatauluihin uutinen on ehdi tai sovi juuri silloin, kun se on tuore"

Kaupunkilehti Tamperelainen lanseeraa tällä viikolla kaksi uutta mobiilisovellusta paikallisten uutisten seurantaan.

Uusi uutisovellus tarjoaa Tamperelaisen nettisivujen nopean, kattavan ja monipuolisen paikallisen uutistarjonnan nyt yhden painalluksen takaa.

Tamperelaisen Päivän lehti -sovellus on alusta viime syksynä uudistuneelle näköislehdelle, jossa pystyy selaamaan myös vanhoja lehtiä viime kesästä lähtien. Lisäksi Päivän lehti -sovelluksen kautta pääsee tilaamaan push-viestillä uutisilmoituksen omaan puhelimeen tai tablettiin päivän tärkeimmistä paikallisista uutisista heti, kun ne ilmestyvät.

Laajentamalla uutiskanavien valikoimaa haluamme vastata lukijoiden erilaisiin tarpeisiin ja tarjota uutiset arjen keskelle. Näppärä ja nopea uutissovellus ja ennen kaikkea puhelimeen tilattavat uutisilmoitukset ovat palveluita uutisnälkäisimmille, jotka haluavat tärkeimmät paikalliset uutiset viivytyksettä.

Kaikkien arjen aikatauluihin uutinen on ehdi tai sovi juuri silloin, kun se on tuore. Heitä varten Tamperelaisen uutiskirje annostelee päivän tärkeimmät ja kiinnostavimmat jutut koosteena sähköpostiin joka päivä. Sosiaalisessa mediassa Tamperelaisen uutiset ja muut sisällöt ovat vahvasti läsnä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Viikoittain kymmenien tuhansien arjen kulkureitille Tamperelaisen uutisotsikot tulevat Tampereen seudun Nysse-bussien näytöillä.

Vaikka Tamperelainen kehittyy modernien kaupunkilehtien eturintamassa, on silmäterä yhä paperilla. Mobiilikanavien uudistuksista ja parannuksista huolimatta haluamme pitää huolen siitä, että – lukijamääräänsä kasvattaneen – painetun Tamperelaisen käteen ottaminen tuottaa yhä ainutlaatuisia lukuelämyksiä ja auttaa pysymään kärryillä paikallisissa uutisasioissa ja puheenaiheissa, avaamaan tamperelaisia ilmiöitä ja tarjoamaan virikkeitä rikkaaseen kaupunkikulttuuriin.

Haluamme olla yhä mukana arjessanne ja arkenne arvoisia.