Lukijalta | Joulupöytä on katettu kotimaisella – "Kotimainen kinkku on ehdottomasti joulun kunkku!"

Sillä, että tuotteen pakkauskyljessä on Joutsenmerkki tai Sirkkalehtilippu tai rehellisesti Suomen lippu, on merkittävä vaikutus. Tiedät syöväsi tarkasti valvottua elintarviketta, joka on tuotettu puhtaasta maaperästä.

Hygieniatasomme on poikkeuksellisen hyvää maailmanlaajuisesti. Euroopan ruokaturvallisuusviraston Efsan mukaan Suomessa syödään EU:n puhtainta ruokaa. ETuotanto Suomessa on alusta loppuun eettisesti tuotettua.

Ruoka työllistää Suomessa noin 340 000 ihmistä, josta noin 70 000 on maatilallisia, viljelijöitä ja tuotantoeläimien kasvattajia, unohtamatta kuljetuksia, tutkimuksia, markkinointia ja niin edelleen.

Suomalaisten ruokakulttuuri on muuttunut vuosien saatossa. Joillekin on itsetehdyn vaihtoehtona valmisruuat ja pikaruuat. Niin tai näin, tärkeintä on kuitenkin laatu.

Kotimainen kinkku on ehdottomasti joulun kunkku! Ja vaikka joulukinkkuja myydään vuosittain 6–7 miljoonaa kiloa, löytyy vaihtoehtoja runsaasti. On salaatit, kalat, kalkkuna, kasvisvaihtoehdot, leivät ja juomat.

Ollaan ylpeitä siitä, että voimme kattaa joulupöytämmekin kotimaisilla elintarvikkeilla.

Mikäli jokainen suomalainen ostaisi lisää 10 eurolla kuussa kotimaista, summa vastaisi 10 000 työpaikkaa.

Merja Techtolin

elintarviketyöntekijä

pääluottamusmies

Nokian kaupunginvaltuutettu (vas.)

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut