Lukijalta | Hyvinvointi moukaroidaan palasiksi

Maamme hyvinvointia moukaroidaan pala palalta murusiksi. Yltäkylläiseen elämään tottuneille totuus velkaisesta ja palvelujen heikentyessä, leipäjonojen kilometrien mittaiset jonot kauhistuttaa, mutta on tätä päivää.

Kunnianhimoisia hankkeita hallitus kasaa kannettavakseen, joiden kustannukset hirvittää. Kansalaiset ovat ymmällään kehityksestä. Meitä uhkaa vaarat toisensa jälkeen, eikä vähäisin ole korona, työttömyys, päihdehelvetti, etenkin nuorilla, avioerot, joiden seurauksena lapset joutuvat valtavaan ahdinkoon, sijaisperheitä etsitään kuumeisesti ja niin edelleen.

Maailmalla valtavaa kiitosta saanut maamme koulujärjestelmä on tuhottu muutamassa vuodessa, koulujen vakituiset vieraat, aseistetut poliisit, vartijat sairaankuljetus...

Hallituksen intomielinen auttaminen kohdistuu muualle kuin kotimaahan, sinisilmäinen suhtautuminen vieraiden hyysäämiseen pitäisi lopettaa, ainakin siitä puhuminen kirvoittaisi keskustelun.

Toni Lajos

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut