Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolumni Kehittämistä ja kehittymistä ei ole rajoitettu – "Ei luovuteta, vaan rakennetaan nyt tulevaa"

Korona on vaikeuttanut elämäämme ja rajoittanut liiketoimintaa eri aloilla. Aiemmin toivo selvitä epidemiasta nopeammin eli vahvana, nyt tiedämme, että nopeaa helpotusta ei ole luvassa.

Kun vielä menemme kohti vuoden pimeimpiä aikoja, olisi helppo luovuttaa. Mutta sitähän me emme tee, tulevaisuus rakennetaan nyt.

Meillä on ollut ilo palvella Tampere-talossa kesästä tähän päivään mennessä jo 66 000 kävijää. Jokainen vastuullinen asiakaskohtaaminen on voitto ja sinnikkään työn tulos. Olemme luoneet turvallisen tapahtuman konseptin, jossa turvallisuus ja laatu näkyvät.

Edistämme tapahtuma-alan turvallisuutta ja iloitsemme, että työryhmä turvallisen tapahtumajärjestämisen periaatteiden vahvistamiseksi on perustettu ministeri Annika Saarikon (kesk.) johdolla.

Vaikeina aikoina punnitaan organisaatioiden kyky katsoa tulevaan sekä valmius ketterään kehittämiseen. Samalla mitataan arvot ja yhdessä tekemisen aste. Henkilöstöllä on aina iso rooli, jotta haastavassa tilanteessa pystytään toimimaan tavoitteellisesti ja tulevaa rakentaen. Hanskoja ei voi heittää tiskiin, vaikka monissa organisaatioissa on jouduttu keskelle lomautuksia ja työ on edellyttänyt sopeutumista epävarmuuteen.

Päinvastoin. Nyt on hyvä hetki päivittää strategia ja kirkastaa yhteiset tavoitteet. Nyt on myös mahdollisuus kehittää osaamista, tehdä rakentavaa sidosryhmäyhteistyötä ja panostaa valmentavaan esihenkilötyöhön. Jokaisen henkilöstöstä tulee tietää, missä mennään. Tiedolla johtamisen maailmassa tieto ei ole valtaa, vaan se, miten tietoa yhdessä hyödynnämme.

Vaikeina aikoina punnitaan organisaatioiden kyky katsoa tulevaan .

Vain erinomainen työntekijäkokemus voi synnyttää erinomaisia asiakaskokemuksia-fraasi ei saa jäädä sanahelinäksi. Työntekijäkokemuksen kehittämisen on oltava keskiössä. Sitä on tärkeä myös mitata säännöllisesti.

Henkilöstö- ja kehityspäällikkönä pidän tärkeänä, että emme ainoastaan tee kyselyjä ja analysoi tuloksia, vaan käymme aitoja keskusteluja työn tekemisen arjessa.

Viisas ystäväni sanoi kerran, että tärkeimmät innovaatiot lähtevät pienistä asioista. Tärkein kehittäminen ja kehittyminen varmistetaan arjessa. Ei luovuteta, vaan rakennetaan nyt tulevaa.

Kirjoittaja on Tampere-talo Oy:n henkilöstö- ja kehityspäällikkö.