Lukijalta: Tavasesta ei tule valmista – "Yleinen uskottavuus ja hyväksyttävyys ovat loppuneet jo vuosia sitten"

Tavase-tekopohjavesihankkeen yleissuunnitelma laadittiin 1993. Tavase Oy perustettiin joulukuussa 2002. Yhtiön tarkoituksena on hankkia tarvittava raakavesi, valmistaa tekopohjavesi ja myydä se osakkaille. Tuskin kovin moni edes uskoo sen toteutumiseen tarpeellisuudesta puhumattakaan.

Faktat ovat muuttuneet vuosikymmenten varrella. Niiden huomiotta jättäminen ei muuta todellisuutta. Kunnat eivät enää tarvitse hanketta.

Tavase on ympäristön kannalta vahingollinen ja vesihuollon näkökulmasta tarpeeton. Hanke on ajettava alas. Samalla loppuisi Pälkäneeseen kohdistuva kuntakiusaaminen.

Tampereella suurimpana osakkaana on mahdollisuus vaikuttamiseen. Tiukassa taloudellisessa tilanteessa veronmaksajien rahoja ei kannata enää laittaa ikuisuushankkeeseen, joka ei tuota muuta kuin harmia ja kuluja. Yleinen uskottavuus ja hyväksyttävyys ovat loppuneet jo vuosia sitten.

Pauli Kiuru

kansanedustaja (kok.)

Yleinen uskottavuus ja hyväksyttävyys ovat loppuneet jo vuosia sitten.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut