Pääkirjoitus: Uutisia riittää – "Uudet sivut ovat selkeämmät ja näyttävämmät"

Joudun taas kirjoittamaan tällä palstalla lehden tekemisestä. Tarjolla on hyviä ja huonoja uutisia – niin kuin elämässä yleensä.

Mainosrahoitteinen kaupunkilehti ei ole missään tapauksessa yleisen taloudellisen tilanteen ulkopuolinen saareke – päinvastoin. Me elämme Tampereen kaupunkiseudun yritystoiminnan vireydestä ja menestyksestä. Nytkin vaikeat ajat synnyttävät hyviä liiketoimintaideoita, mutta yleistunnelma on alakuloinen.

Tamperelainen on ollut aina vahva toimija kaupunkikulttuurissa. Tämä tarkoittaa sekä vankkaa juttutarjontaa että runsasta tapahtuma-, viihde- ja ravintola-alan toimijoiden ilmoittelua lehden sivuilla. Kun kokonaisen vilkkaan toimialan liiketoiminta on suurelta osin kadonnut, tuntuu tämä myös lehdessä.

Myöskään lehden tekemiseen eri vaiheissa osallistuvat ihmiset eivät ole – toistaiseksi – immuuneja virukselle. Tämäkin vaikuttaa nyt lehden tekoon.

Koronaviruksen vuoksi teemme jatkuvaa viikkokohtaista resurssiseurantaa ja sen vuoksi kaksi seuraavaa pääsiäisen tienoille sattuvaa lauantain painettua Tamperelaista jää ilmestymättä. Pahoittelen tätä.

Tarjoan silti jonkinlaista korvausta. Meillä on parhaillaan käynnissä tulevaisuuteen katsova iso uudistusurakka. Tamperelaisen kokonaan uudistuneet nettisivut otetaan käyttöön heti pääsiäisen pyhien jälkeen. Uudet sivut ovat selkeämmät ja näyttävämmät. Silmäyksen voi tehdä vaikka Etelä-Suomen Sanomien jo julkaistuille sivuille (www.ess.fi). Vaikka alusta on yhteinen muiden Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien kanssa, on sisältö sen päällä vahvasti paikallinen.

Älkääkä unohtako myöskään Tamperelaisen uutiskirjettä, joka tuo sähköpostiin joka päivä kattauksen tärkeimpiä ja kiinnostavimpia paikallisia uutisia. Tilaaminen onnistuu osoitteessa www.tamperelainen.fi/uutiskirje

Aiempia lupauksiani en syö. Lupaan, että pidämme teidät ajantasalla tärkeistä koronatilanteen kehittymiseen liittyvistä asioista Pirkanmaalla unohtamatta tarjota myös jotain ihan muuta. Lisäksi haluamme olla mukana nostamassa yrittäjiä ja elinkeinoelämää uuteen nousuun.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut