Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: Tammelantorille käy kuten Kuopiossa – "Kuopiossa tehtiin joitakin vuosia sitten iso toriremontti, jonka yhteydessä poistettiin kaikki autojen parkkipaikat ympäröiviltä kaduilta. "

Eikö nyt enää muuta keksitä kuin torikulttuurin tuhoaminen Tampereella. Kun se nyt sitten vielä toteutetaan Tammelantori autioittamalla niin sitä tyhmenpää ja likaisempaa se on.

Tammelantori on mustanmakkaran ansiosta hyvin tunnettu valtakunnassa. Kuopion tori on Hanna Partasen kalakukkojen takia ehkä vielä tunnetumpi.Tammelantorin kahviteltassa olen ystävystynyt jo vuosia sitten miehen kanssa, joka on Kuopiosta kotoisin ja käy siellä sukuloimassa pari kertaa vuodessa. Ei minulla ole pienintäkään tarvetta epäiillä hänen puheitaan.

Kuopiossa tehtiin joitakin vuosia sitten iso toriremontti, jonka yhteydessä poistettiin kaikki autojen parkkipaikat ympäröiviltä kaduilta. Nyt tori on autio. Torimyyjät ovat häipyneet asiakkaita odottelemasta. Torin ympärillä olevien kerrostalojen kivijalkakaupat on tyhjänä.

Torilla myy sisulla Hanna Partanen kalakukkojaan.Vieressä muutama perunanviljelijä kauppaa perunoita puulaatikoista. Kaipa Tapolakin mustanmakkarakopin pitäisi näytillä.

Mikä ihmeen bulevardi Pinninkadusta on tehtävä tuhoamalla Tammelantori. Ihan vieressä on upea katu nimeltään Tammelan puistokatu. Eikö nyt voisi valtuustoryhmien puheenjohtajat mennä viettämään hiljaisen hetken Kuopion torille kalakukkoo haukkoomaan. Saatasiin säilytettyä Tammelantori.

Jukka K. Salonen

Tampere