Tanssiseura Hurmio

Lavatanssiseura Hurmion syyskausi ja esittelytilaisuus!

Lavatanssiseura Hurmion syyskauden alku lähestyy; taas päästään oppimaan uusia tanssiaskelia, tulkitsemaan musiikkia koko keholla ja tapaamaan uusia ja vanhoja tanssituttavia!

Hurmion syyskausi alkaa 29.8 tuttuun tapaan ns. ILMAISVIIKON merkeissä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käydä maksutta tutustumassa Hurmion tanssiohjaustarjontaan koko viikon 35 ajan ja tehdä päätöksesi seuraan liittymisestä vasta sen jälkeen.

Harjoitusryhmät aikatauluineen löydät kotisivuiltamme www. hurmio.fi.

Hurmiossa on käytössä neljä eri tasoryhmää: alkeet, alkeisjatko, jatko ja konkarit. Esim. alkeet -ryhmissä todellakin lähdetään alkeista ja mitään aiempaa tanssikokemusta ei tarvi olla.

Ryhmissä (poislukien konkariryhmät) on käytössä parinvaihto, joten omaa paria ei tarvi olla mukana. Mikäli pari on, niin halutessaan voi tanssia vain omankin parin kanssa, vaikka parinvaihtoa suositellaankin.

Syksyn uutuuksina mainittakoon oma tunti polkka/swingpolkalle sekä Hämeenkyrössä torstaisin järjestettävät lavatanssin alkeet- ja jatkoryhmä.

Syyskaudesta ja kaikesta Hurmion toimintaan liittyvistä asioista järjestetään esittelytilaisuus Hurmion tanssikeskuksella sunnuntaina 28.8 klo 15.00, Hepolamminkatu 20.

Tanssiseura Hurmio on rento ja kaikenikäiset/näköiset/kokoiset tervetulleeksi toivottava tanssiseura. Hurmiossa on vain vähän kilpailutoimintaa ja pääpaino on tämän hienon, liikunnallisen ja sosiaalisen harrastuksen eteenpäin viemisessä.

Tervetuloa Hurmioon vietäväksi!

Tanssiseura Hurmio

Aikaisempia kirjoituksia

Tanssiseura Hurmio

Tanssiseura Hurmio ry on vuonna 2004 perustettu Tampereella toimiva lavatanssiseura. Hurmion päätehtävä on tarjota laadukasta tanssinohjausta kaikille lavatansseista kiinnostuneille.

Hurmion tanssinohjauksen perustana on säännölliset viikoittaiset harjoitusryhmät. Lisäksi Hurmio järjestää viikonloppuisin teemapäiviä, jolloin yhteen lajiin keskitytään useamman tunnin verran. Perjantaisin Hurmio järjestää kaikille avoimet Levytanssit, joissa on toisinaan myös tuokio tanssinohjausta, mutta pääasiallisesti nautitaan tanssista levymusiikin tahtiin.

Suurin yksittäinen Tanssiseura Hurmion järjestämä tapahtuma on Lumitangon MM-kisat vuosittain helmikuun alussa. Kisat on järjestetty vuodesta 2006 lähtien.

Uusimmat mielipiteet