Suomen mestari Tammer-Shakki koululaisten SM-isäntänä

Tamperelainen shakkikerho Tammer-Shakki voitti seurajoukkueiden Suomen Mestaruuden. Tammer-Shakki juhlii mestaruuttaan tänä vuonna työn merkeissä, sillä se järjestää tulevana viikonloppuna koulujoukkueiden SM-turnauksen Amurin koululla. Tähän tapahtumaan on tulossa 35 joukkuetta eri puolelta Suomea. Pääosa tulee kuitenkin Pirkanmaalta, sillä Pirkkalasta on neljä joukkuetta, Ylöjärveltä kaksi sekä Tampereelta 16 joukkuetta.

Aikataulu ja ohjelma:
www.shakkiliitto.net/index.php/kilpailukutsut/details/45-koulujoukkueide...

Tapahtumapaikka: Tampereen Amurin koulu, Satakunnankatu 60, Tampere

Palkintojenjako on Sunnuntaina 18.3.2012 noin klo 14.30. Palkinnot jakaa apulaispormestari Olli-Poika Parviainen.

TERVETULOA!

Tammer-Shakki edustaa Suomea Euroopan mestaruusturnauksessa


Voittonsa ansiosta Tammer-Shakki sai paikan Euroopan mestaruuskilpailussa, joka tänä vuonna pidetään Israelin Eilatissa myöhemmin syksyllä.

Suomen mestarit kertovat koululaisten SM-kisojen yhteydessä  tulevista Euroopan joukkuemestaruuskilpailuista ja tulevaisuudestaan tämän upean lajin ääressä.

Tammer-Shakki

Tammer-Shakki on vuonna 2005 perustettu tamperelainen shakkikerho, jäsenmääräältään Pirkanmaan suurin ja yksi suurimmista Suomessa.Tammer-Shakin pyrkimyksenä on elävöittää paikallista shakkitoimintaa ja toimia aktiivisesti myös juniorityössä. Tamperelainen shakki on perinteisesti menestynyt hyvin kansallisissa kilpailuissa, niin henkilö- kuin joukkuetasollakin. Tammer-Shakin edustuspelaajat kamppailevat vuosittain SM-kilpailujen kärkipaikoista.Kerhon pääsääntöinen toiminta on viikottainen peli-ilta sekä keväisin ja syksyisin pyörivä nuorten juniorikerho.

www.shakki.net/kerhot/tammer/