Tammer-Shakille viimeinen vastus Albaniasta

Tammer-Shakin Pekka Köykkä (2. vas.) on pelannut erinomaisen turnauksen ja voitti 6. kierroksella vahvemmaksi arvioidun saksalaisen.

jorce

Tammer-Shakki hävisi Solingenille täpärämmin kuin lopputuloksesta voisi kuvitella. Pistesaalis petraantui hitusen viimevuotisesta kohtaamisesta, jolloin saksalaiset olivat parempia luvuin 4½–1½, mutta tulos olisi voinut olla parempikin. Jannella oli kuulemma voittomahdollisuuksia, ja Olli otti lopussa riskin eikä siirtojentoistolla remissiä.

SG Solingen – Tammer–Shakki 4–2
SM Naumann Alexander 2546 – KvM Karttunen Mika 2423 1–0
KvM Schaefer Markus 2399 – FM Mertanen Janne 2369 ½–½
FM Michalczak Thomas 2316 – FM Penttinen Jarkko 2272 1–0
FM Gupta Milon 2270 – Köykkä Pekka 2217 0–1
FM Scheffner Axel 2305 – FM Kytöniemi Jyrki 2283 ½–½
Peschel Andreas 2168 – Sisättö Olli 2236 1–0

Aatoksella huomenna viimeisellä kierroksella Slovakialainen Slávia Caissa Čadca, Tammer-Shakilla puolestaan Veleciku Albaniasta. Varsinkin manselaisilla pitäisi olla edessään helpohko ottelu, mutta myös Aatoksen vastustaja on alkurankingissa alapuolelta.
 

Tammer-Shakki

Tammer-Shakki on vuonna 2005 perustettu tamperelainen shakkikerho, jäsenmääräältään Pirkanmaan suurin ja yksi suurimmista Suomessa.Tammer-Shakin pyrkimyksenä on elävöittää paikallista shakkitoimintaa ja toimia aktiivisesti myös juniorityössä. Tamperelainen shakki on perinteisesti menestynyt hyvin kansallisissa kilpailuissa, niin henkilö- kuin joukkuetasollakin. Tammer-Shakin edustuspelaajat kamppailevat vuosittain SM-kilpailujen kärkipaikoista.Kerhon pääsääntöinen toiminta on viikottainen peli-ilta sekä keväisin ja syksyisin pyörivä nuorten juniorikerho.

www.shakki.net/kerhot/tammer/