Tammer-Shakin seuraava vastus tuttu kerho Saksasta: Solingen

Viidennen kierroksen jälkeen Tammer-Shakki majailee sijalla 43. ja saa kuudennella kierroksella vastaansa tutun kerhon Saksasta. Tamperelaiset pelasivat Solingenia vastaan myös viime vuonna Bulgariassa, joten nyt olisi sitten revanssin paikka.

Saksalaisten vahvuusluvut ovat hivenen korkeampia kuin tamperelaisten, ja ykköspöydälle löytyy suurmestari Aleksander Nauman (2546), joten Karttuselle (2423) riittää haasteita.

Aatokselle vastus Belgiasta

Aatos saa vastaansa belgialaisen seuran KSK Rochade Eupen-Kelmis. Etukäteen arvioiden Aatos pelaa vahvempaansa vastaan,  kaiken lisäksi belgialaisilla on jo koossa 6 pistettä Aatoksen 5 vastaan. Flaamien rivissä pelaa 2 saksalaista suurmestaria, Aleksander Berelowitsch (2563) ja Igor Glek (2408), nimistä päätellen kaiken lisäksi venäläisen shakkikoulutuksen kasvatteja.

Tammer-Shakki

Tammer-Shakki on vuonna 2005 perustettu tamperelainen shakkikerho, jäsenmääräältään Pirkanmaan suurin ja yksi suurimmista Suomessa.Tammer-Shakin pyrkimyksenä on elävöittää paikallista shakkitoimintaa ja toimia aktiivisesti myös juniorityössä. Tamperelainen shakki on perinteisesti menestynyt hyvin kansallisissa kilpailuissa, niin henkilö- kuin joukkuetasollakin. Tammer-Shakin edustuspelaajat kamppailevat vuosittain SM-kilpailujen kärkipaikoista.Kerhon pääsääntöinen toiminta on viikottainen peli-ilta sekä keväisin ja syksyisin pyörivä nuorten juniorikerho.

www.shakki.net/kerhot/tammer/