Lundilla jo 3 tasapeliä azereita vastaan

Azerbeidzanin suurmestarihirmut ovat vaikeuksissa terhakkaasti pelaavaa Lunds ASK:n kanssa. Lundilla on jo 3 tasapeliä, kun sekä Axel Smith (2488) kolmospöydällä ja Silas Lund (2380)  vitosella ottivat tasapelit Emil Sutovkista (2690) ja Rauf Mamedovista (2660).

Rastukkainen suurmestari Nils Grandelius (2536) hävisi pelinsä Shakhriyar Mamedyarovin kanssa, mutta jos Jasmin Beitovic (2428) tai Sebastian Nilsson (2362) pystyvät yllättämään Andrei Volokitin (2686) tai Eltai Safarlin (2627), niin jättipommi olisi valmis! Socar tipahtaisi kärjen vauhdista.

Kristallisalin pelejä voi seurata osoitteessa:

http://ecc2011.sahohlacnik.com/vzivo/LiveGames.html

Tammer-Shakki

Tammer-Shakki on vuonna 2005 perustettu tamperelainen shakkikerho, jäsenmääräältään Pirkanmaan suurin ja yksi suurimmista Suomessa.Tammer-Shakin pyrkimyksenä on elävöittää paikallista shakkitoimintaa ja toimia aktiivisesti myös juniorityössä. Tamperelainen shakki on perinteisesti menestynyt hyvin kansallisissa kilpailuissa, niin henkilö- kuin joukkuetasollakin. Tammer-Shakin edustuspelaajat kamppailevat vuosittain SM-kilpailujen kärkipaikoista.Kerhon pääsääntöinen toiminta on viikottainen peli-ilta sekä keväisin ja syksyisin pyörivä nuorten juniorikerho.

www.shakki.net/kerhot/tammer/