Karttunen sopi tasapelistä italianon kanssa

Tammer-Shakin Mika Karttunen (2324) varmisti ½ pelipistettä suostumalla tasapeliin italialaisen suurmestarin Rafal Antoniewskin (2585) kanssa shakkijoukkueiden Euroopan cupin 5. kierroksella, kun Tammer-Shakkia vastaan asettui shakkiseura Libertas Nereto Milanosta.

Muiden pöytien pelit ovat vielä kesken.

Lundin Tikkanen sai tasapelin Azerbeidzanin suurmesterilta

Ruotsin edustaja Lundin Akateeminen Shakkiklubi pelaa 3. pöydällä etukäteen ykköseksi rankattua Azerbeidzanin Socaria vastaa.

Socar on käytännössä menettänyt pelaamisen Euroopan mestaruudesta, sillä on 2 pisteen takamatka keulilla pelaavien Baden-Badenin, Moskovan, Pietarin ja Tomskin joukkueisiin.

Teoriassa Socar voi saavuttaa piikkipaikan vain jos kärkijoukkueet pelaavat loput ottelunsa tasan ja Socar voittaa loput kierrokset.

Lundia vastaan Socar on jo menettänyt ½ pelipistettä, kun suomalaista alkuperää oleva suurmestari Hans Tikkanen (2591) otti hienosti tasapelin suurmestari Aleksander Grishukilta (2757).

Kristallisalin pelejä voi seurata netissä osoitteessa:

http://ecc2011.sahohlacnik.com/vzivo/LiveGames.html

Tammer-Shakki

Tammer-Shakki on vuonna 2005 perustettu tamperelainen shakkikerho, jäsenmääräältään Pirkanmaan suurin ja yksi suurimmista Suomessa.Tammer-Shakin pyrkimyksenä on elävöittää paikallista shakkitoimintaa ja toimia aktiivisesti myös juniorityössä. Tamperelainen shakki on perinteisesti menestynyt hyvin kansallisissa kilpailuissa, niin henkilö- kuin joukkuetasollakin. Tammer-Shakin edustuspelaajat kamppailevat vuosittain SM-kilpailujen kärkipaikoista.Kerhon pääsääntöinen toiminta on viikottainen peli-ilta sekä keväisin ja syksyisin pyörivä nuorten juniorikerho.

www.shakki.net/kerhot/tammer/