Suurmestarin rutiini riitti tasapeliin, Tammer-Shakki - G-Team Novy Bor 1-5

Tsekkiläinen suurmestari Viktor Laznicki osoitti, että suurmestarilta ei niin vain riistetä pistettä! Mutta suurmestari joutui tyytymään tasapeliin Mika Karttusen käsittelyssä.
Karttunen joutui vaihtamaan daamit 45. siirrossa ja silloin Laznicki saattoi lyödä torneillaan valkean C-sotilaan, joka olisi muuten ollut potentiaalinen läpimenijä.
Täytyy sanoa, että suurmestarin rutiini riitti tasapeliin.
 
4. kierroksen tulokset eivät vielä ole valmistuneet, joten emme tiedä paransiko 1 pisteen riistäminen Tammer-Shakin asemaa suhteessa muihin Pohjoismaihin.

 

Tammer-Shakki

Tammer-Shakki on vuonna 2005 perustettu tamperelainen shakkikerho, jäsenmääräältään Pirkanmaan suurin ja yksi suurimmista Suomessa.Tammer-Shakin pyrkimyksenä on elävöittää paikallista shakkitoimintaa ja toimia aktiivisesti myös juniorityössä. Tamperelainen shakki on perinteisesti menestynyt hyvin kansallisissa kilpailuissa, niin henkilö- kuin joukkuetasollakin. Tammer-Shakin edustuspelaajat kamppailevat vuosittain SM-kilpailujen kärkipaikoista.Kerhon pääsääntöinen toiminta on viikottainen peli-ilta sekä keväisin ja syksyisin pyörivä nuorten juniorikerho.

www.shakki.net/kerhot/tammer/