Styntty Channel

Viidennen peräkkäisen mestaruuden perässä. Ilves FS Futsal-Liigan finaaleissa

Futsal-Liiga Ilves FS-Tervarit 27.4. klo 15.50

Ilves FS

Sunnuntaina taistellaan tosissaan Suomen mestaruudesta. Ilves FS saa vieraakseen jo kahdesti kaadetun Tervarit. Ilves FS on itse pelaamalla ottanut edun itselleen ja Tervarit on asetettu selkä seinää vasten ja tämä saattaa olla heidän ja Ilveksen viimeinen ottelu kaudella 2013-2014. Tosiasiassa Tervarit on täysin toista mieltä, sillä heille kelpaa vain voitto ja kaikki voivat uskoa, että oululaiset eivät tule helposti antamaan periksi.

Ensimmäinen finaaliottelu päättyi viime lauantaina Tampereella 2-0 isännille ja pääsiäismaanantaina Oulussa pelattu ottelu peräti 1-6 Ilvekselle. Näin voitot ovat 2-0.

Tulosten takaa löytyy tietenkin Ilveksen hyvä pelaaminen niin hyökkäys, kuin puolustuspäässä. Tehovastuu on jakaantunut tasaisesti usealle pelaajalle ja vielä enemmän vastuu vain yhteen päästettyyn maaliin on koko joukkueen kollektiivinen puolustuspeli. Viimeisenä lukkona ovat olleet huippumaalivahdit Juha Ojanperä ja Tuomas Kallioinen. Pudotuspeleissä Ilves on päästänyt alle yhden maalin per ottelu (6/7). Tämä on Ilveksen ase myös sunnuntaina.

Ilves ei ole voittanut vielä mitään ja se tulee pitää mielessä sunnuntain ottelussa. Ilveksen täytyykin tehdä täydet 40. minuuttia töitä ja nimen omaan pelata omaa peliään. Jokaiseen hetkeen tulee keskittyä ja jokainen pieni tilanne pelata loppuun asti yhtenäisenä joukkueena. Ottelusarja ei ole vielä ohi ja mitään ei ole vielä voitettu. Tervarit on ollut erittäin vahva joukkue ja on pommittanut Ilveksen maalia vaarallisesti. Ehkä onnekkaastikin on vain yksi maali mennyt tupsukorvien verkkoon. Ehkä sitä kautta Ilveksen maalintekokin on sujunut hyvin ja maalit ovat tekemällä tehtyjä.

Historiatilastoista Ilves voi hakea lisävoimaa peliin, mutta silti yhdelläkään ei saa ajatukset siirtyä tulevaisuuteen. Viime vuoden finaalisarjassa Ilves johti jo 20, mutta lopulta mentiin 5. otteluun.

Sunnuntaina kohtaavat kaksi kovaa joukkuetta Futsal-Liigan kevään huipennuksessa. Säilyykö Ilveksen kotitaika? Nyt Ilveksen kotisaldo on 15/15. Not in our house! Tule ja koe Futsal-Liigan huipennus. Yhdessä kohti unelmaa!


Tässä on haaste. Tehdään yhdessä Ilveksen ja Futsal-Liigan yleisöennätys sunnuntaina suorassa TV-lähetyksessä. Jaa eteenpäin haastetta sosiaalisessa mediassa ja tule itsekin paikalle.

Tule ja kannusta koko Ilves-perheen kanssa Ilves FS viidenteen peräkkäiseen Suomen mestaruuteen. Sunnuntaina 27.4. pelataan Futsal-Liigan 3. finaali kello 15.50 alkaen Pirkkahallissa.
Ilves FS johtaa otteluita 2-0 ja sunnuntaina on ensimmäinen mahdollisuus pistää sarja poikki.

Ottelu tulee myös suorana YLE TV2:ssa, joten voit laittaa ottelun nauhalle ja saapua hallille nauttiman upeasta futsalista ja tunnelmasta. Mikäs sen hienompaa kuin nähdä peli livenä ja sen jälkeen tallenteena kotoa. Saatat myös päästä telkkariin!

Pirkkahallin otteluareena
Pirkkahallin katsomoita on laajennettu sunnuntain ottelua silmällä pitäen ja kapasitetti on 700 katsojaa. Tämä mahdollistaa jokaisen halukkaan sisäänpääsyn. Lisäksi kenttäjärjestelyä on parannettu siirtämällä kenttää hieman, jolloin jokaiseen katsomoon on helppo kulkea ja päästä. Yleisön kulku D-halliin tapahtuu nyt suoraan D-hallin ulko-ovista (katso kaavakuva).

Ottelutapahtumaan on panostettu myös elävillä esiintyjillä. Illan tähtien lisäksi Ilves-maskotti kiertää hallilla ja viihdyttää yleisöä. Tanssistudio Razzmatazz esintyy jälleen ennen ottelua ja ottelun tauolla energisellä showllaan.


TV-Ottelu
Suora TV-lähetys Ilves FS - Tervarit ottelusta alkaa sunnuntaina klo 15:45 YLE TV2:lla.
Ohjaaja: Tapani Parm
Selostaja: Matti Härkönen
Tuotanto: YLE urheilu palloiluviikonloppu, viis kameraa
Julkaisualusta: Suora YLE TV2 ja YLE Areena, jälkikatselu YLE Areena
YLE Areenan suora lähetys

Finaalien lippujen hinnat
Aikuiset 10 €
8-16v. ja opiskelijat/eläkeläiset 7 €

kausikortilla 8 €
kausikortilla 8-16v. 5 €
joukkuelippu (Max. 20 hlö) 80 €

Vain käteinen käy maksuvälineenä lipunmyynnissä. Hallilla Nosto-käteisautomaatti.

Kulkuyhteydet hallille.
Pääset kätevästi suoraan Tampereen keskustasta joukkoliikenteen busseilla numeroilla 1 ja 7.

Autot: Hallin läheisyydessä on riittämiin vapaata pysäköintitilaa. Pysäköithän autosi merkityille paikoille. Sunnuntaina messukeskuksen A-hallissa on messutilaisuus, joka ruuhkauttaa parkkialuetta. Saavuthan ajoissa paikalle.

Seuraa Ilvestä Facebookissa ja Twitterissä
www.facebook.com/ilvesfs
www.twiter.com/IlvesFutsal

Futsal on parasta paikan päällä
Kevät ja Ilves FS finaaleissa
#futsalfi
#ilves

Styntty Channel

Aikaisempia kirjoituksia

Styntty Channel

Uusimmat mielipiteet