Pirkanmaan lihastautiyhdistys

Kokoustamista ja reikiä

Pirkanmaan lihastautiyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin Pellervontuvalla la 1.10.2011.

Kokouksessa valittiin puheenjohtajaksi yksimielisesti edelleen Soile Lehtonen vuodelle 2012. Muut hallituksen varsinaiset jäsenet ovat Arja Lehtonen, Marja-Liisa Tuominen, Jenni Nisula sekä Marketta Ojala. Ensi vuoden hallituksen varajäsenet ovat Sinikka Virtanen, Aarne Ojala ja Taru Leino.

Ennen varsinaista kokousta ohjelmassa oli REIKI-opettaja Eeva-Liisa Lehtelän esitys Reikistä. Hän on 59-vuotias valkeakoskelainen, jolla on taustalla lähes 30 vuoden ura toimistotehtävissä. Nyt Eeva-Liisa työskentelee päätoimisesti henkilökohtaisena avustajana. Eeva-Liisa kiinnostui täydentävistä hoitomuodoista ja hoitotyöstä 1990-luvulla, ja tuntee nämä omaksi alakseen ja uusi suunta voittikin lopulta toimistotyöt.

REIKI on itsehoitomenetelmä, jolla voi hoitaa muita ihmisiä, kasveja ja eläimiä. Se pyrkii tasapainottamaan kehon ja mielen toimintoja. Reiki on myös hoitomuoto, joka tukee luonnollisella tavalla paranemista herättäen ihmisessä itsessään piilevät sisäiset parantavat voimavarat.

REIKI on japanilaisen Mikao Usuin löytämä hoitomuoto. Se on suomen kielellä lyhyesti kuvattuna kaikkiallinen elämän energia, joka sisältää syvää kiitollisuutta ja nöyryyttä.

Eeva-Liisa Lehtelä antoi lopuksi myös minimini-reikihoidon sitä toivoneille.

Pirkanmaan lihastautiyhdistys

Aikaisempia kirjoituksia

Pirkanmaan lihastautiyhdistys

Uusimmat mielipiteet