Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu

Eläinahdinko kasvaa

Kanipoikanen Pesun tilapäiskodissa

riikkamaria.fi

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys majoittaa tällä hetkellä tilapäiskodeissaan reilua 40 kania, suunnilleen saman verran kissoja ja useita koiria. Suuri osa yhdistyksellä olevista kaneista on eläinsuojelutapauksia eli puutteellisella hoidolla olleita. Näiden kanien eläinlääkärikuluihin menee monia satoja, jopa tuhansia euroja ennen kuin ovat luovutusvalmiita uusiin koteihin. Joukossa on myös paljon poikasia, joten siksikin kodinetsintä venyy. Uusien tilapäiskotien tarve on valtava tällä hetkellä. 

 

Voit auttaa esimerkiksi liittymällä jäseneksi, lahjoittamalla avustustilille, ryhtymällä tilapäiskodiksi tai antamalla kodin kodittomalle. Eläintä ei tarvi aina ostaa kasvattajalta tai varsinkaan eläinkaupasta, kun samaan aikaan paikalliset eläinsuojeluyhdistykset ottavat vastaan yhä suurempia määriä ihmisten hylkäämiä lemmikkejä. "Jos otat, et jätä!" pätee myös tässä.

 

Yhteystietoja:

[email protected], puh. 045 129 9290 (arkisin klo 18-20, vloppuisin myös päivällä).
[email protected], puh. 045 657 2148.
[email protected], puh. 045 113 6922.

Avustustili: Sampo FI37 8000 1170 9224 06, lahjoitusviite 1122 yleisille lahjoituksille. Rahankeräysluvan myöntäjä: Sisä-Suomen poliisilaitos / Sastamalan poliisiasema. Luvan numero:  5680/8/14

Toimeenpanoaika ja -alue 1.4.2014 -31.3.2016 Sisä-Suomen poliisilaitoksen toimialue

Kerättävien varojen käyttötarkoitus Pesun kodittomien ja huostaanotettujen eläinten eläinlääkäri-, lääke-, ruoka-, tarvike- ja matkakuluihin Pirkanmaan alueella.
Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu

Aikaisempia kirjoituksia

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry toimii edistääkseen lemmikkien, tuotantoeläinten ja luonnonvaraisten eläinten hyvinvointia valistuksen ja käytännön toimien avulla.

Pesu neuvoo eläinsuojeluun liittyvissä asioissa, järjestää eläinsuojelullisia tilaisuuksia sekä osallistuu erilaisiin tapahtumiin. Pesu hoitaa kodittomia lemmikkejä tilapäiskodeissa etsien niille uusia koteja.
Pesu on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton jäsenyhdistys.

www.pesu.org

Uusimmat mielipiteet