KRIS-Tampere

Ajatuksia kesän varrelta ja Kris-kesäpäiviltä

Kesä on kaikkiaan ekaa kertaa siviilissä menny muussakin kuin "sumussa ja humussa", kuningas alkoholin parissa. Johan täs sitte 20vee on sitäki harrastettu, miksikö? En osaa sanoa enkä välttämättä edes halua tietääkään, mitä väliä sillä nyt enää loppupelissä on, kun raittiina tuntuu olevan välillä jopa hauskempaa ku aikasemmin sekalaisissa ryyppyremmeissä!!

Mistäkö tää raittius päätös sitten tuli, en tiedä sitäkään, mut hyvä näin, sillon joskus, kun myönsin ittelleni, ett oon holisti, mitäkö tapahtui?? Tää juttu käänty "positiiviseksi mun kipeessä kaalissa", päihdetyöntekijän kans asiaa pohdittiin ja Okei, mä oon siis tenukeppi, no mitä se holisti sitte tekee, sehän JUO VIINAA ts. mä annoin siis ittelleni luvan juoda ja siitäkös se varsinainen SIRKUS VASTA ALKOKIN!!

Toistakymmentä vuotta tolla mallilla sitte jatkettin,ihme kyllä viälä oon hengissä!!! Vertaistuen kautta nyt oon jonkunlaista tolkkua saanu tähän sekamelskaan, kiitos kaikille!!

Kris-kesäpäiviä vietettiin 16-18.8.13 Torpalla Siivikkalassa, itse osallistuin vasta ekaa kertaa, syytä tuskin tarvii selitellä? Paikalla oli ihmisiä ympäri Suomenmaan ja tunnelma katossa koko viikonlopun ilman dopingia, mulle ainaki tuli selväksi, ett sanonta "ilo ilman viinaa on teeskentelyä" on aivan täyttä bullshittiä!! Siinä lauantai-iltana saunan jälkeen yksin terassilla tupakkia poltellessa tuli vaan yhtäkkiä mieleen, ett ei helvetti nää ihmiset hyväksyy mut sellasena ku mä oon,ei niitä kiinnosta, mitä mä oon aikasemmin touhunnu ja tunsin pitkästä aikaa KUULUVANI JOHONKIN!!

Muutenkin kesäpäivät meni varmaankin kaikkien mielestä suht koht putkeen, "hallitun kaaoksen" ja huumorin kukkiessa, pikku sadekaan tuskin ketään haittasi lauantai-ehtoona? Tavataan taas ens suvena??

20.8.13 Tampereella raapusteli Emppu, krisiläinen
KRIS-Tampere

Aikaisempia kirjoituksia

KRIS-Tampere

KRIS-Tampere on yhdistys, joka tähtää vankilasta vapautuvien ihmisten auttamiseksi päihde- ja rikoskierteestä takaisin yhteiskuntaan vertaistukiperiaatteella. Yhdistys on perustettu vuonna 2004 ja se on aatteellisesti riippumaton. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat vankilatyö, avotyö, vapaa-ajan toiminta, erityisnuorisotyö sekä erilaisia hankkeita. Lisätietoja: www.kris.fi Toimintakeskuksemme löydät osoitteesta Aleksanterinkatu 29 b (ma-pe 9-17, la 12-16.)

Uusimmat mielipiteet