Koovee Petanque

Peli-ilta 11.4.2011

Ma 11.4. peli-illan ottelutulokset

Maanantain 11.4. peli-ilta oli oma kokonaisuutensa, jossa joukkueet muodostettiin kesän joukkueiden pohjalta. Sarjapelien tapaan pelaajat jaettiin kahteen neljän lohkoon.

Kummassakin lohkossa oli kolmella joukkueella yhtä monta voittoa, joten sijoitukset ratkesivat keskinäisten otteluiden pisteiden perusteella, B-lohkossa vieläpä varsin pienin eroin.

Ensi maanantaina on viimeinen järjestetty peli-ilta, ellei nyt sitten takatalvi vielä pääse yllättämään ja venytä hallin tarvetta. Pelit pelataan samalla periaatteella kuin viime maanantaina. Joukkuekokoonpanoja voidaan muuttaa viimekertaisesta, jos pelaajat niin toivovat. Samalla on luvassa pieni yhteenveto kuluneesta, mukavan vilkkaasta hallikaudesta.

Ohessa maanantain otteluiden tulokset.

Koovee Petanque

Aikaisempia kirjoituksia

Koovee Petanque

Koovee on tamperelainen, vuonna 1929 perustettu monilajiurheiluseura. Kilpa- ja kuntolajien lisäksi seuran toimintaan liittyy erilaisia liikunta- ja yhdessäolomuotoja niin nuorille kuin vanhoillekin.


Petanque-jaosto perustettiin vuonna 1988 ja se on siitä lähtien tarjonnut tamperelaisille lajin harrastajille kilpailu- ja harrastetoimintaa ympäri vuoden. Lajin harrastajat ovat päässeet käyttämään taitojaan mm. seuran järjestämässä joka kesäisessä petankkiliigassa, sekä lukuisissa muissa seuran järjestämissä kansallisissa, että kansainvälisissä kilpailuissa.


Seuran jäsenet ovat saavuttaneet menestystä lajin SM-kilpailuissa aina kultamitaleille asti.

Uusimmat mielipiteet