Your Move Tampere -tapahtuma lähestyy

Your Move Tampere -tapahtuma 11. toukokuuta 2012 on kaikille yläkoululaisille suunnattu liikunnallinen tapahtuma. Se on loistava vaihtoehto myös liikuntapäiväksi, sillä tapahtumassa on mahdollisuus tutustua ja kokeilla useita erilaisia liikuntalajeja. Tapahtuman yhteydessä myös televisioitava Taisto School Power -kilpailun aluekisa. Tule, testaa ja innostu!

 

Tapahtumassa on kokeiltavana suuri joukko erilaisia urheilulajeja tutuista palloilulajeista aina sirkusteluun tai soveltavan liikunnan lajeihin unohtamatta myöskään TurboMove-rataa. Kaikkia lajeja pääsee tietysti kokeilemaan ihan itse.

Tapahtuman tsempparina Duudsonien Jarppi

Taisto-treenijaksolla maalis-huhtikuussa nuoria oli tsemppaamassa neljä tunnettua henkilöä: Duudsonien Jarppi, Eva Wahlström, Krista Kosonen ja Aku Hirviniemi. Heistä ainakin Jarppi nähdään myös Tampereen tapahtumassa. Jarpin treenijakson tavoitteena oli ”jaksaa lankkuasennossa ainakin viikko”. Tule kuulemaan parhaat vinkit, miten se onnistui vai onnistuiko.

Your Move –tapahtuman juontajana on MotoriikkaMiikka, joka on temppuilija, hassuttelija sekä Talent Suomi 2009 -kilpailun voittaja. MotoriikkaMiikka puuhastelee esitystaiteen parissa ja kannustaa yleisöään liikunnan riemuun!

Your Move Tampere –tapahtumaa rytmittämässä on Will Funk For food eli WFFF. Se on seitsenhenkinen katutanssiryhmä, joka perustettiin 2008 vuoden lopulla Nordic moves 2009 -kilpailua silmällä pitäen. WFFF:n tanssipohja vaihtelee parkourista balettiin, mutta tyhmä on valinnut omimmakseen Lockingin, Locking on funkmusiikkiin 1970-luvulla syntynyt hauska, energinen tanssityyli, jolle on ominaista liikkeen pysäyttäminen liioiteltuihin asentoihin sekä rytmikkäät askeleet, joissa liike on koko kehossa. Tule opettelemaan WFFF:n johdolla lockingia tapahtuman tanssialueella.

Taisto School Power –kisoista Taiston Suomen mestariksi

Your Move Tampere -tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Taisto School Power -kilpailun aluekisa. Aluekilpailujen osallistujat on rankattu Taisto-treenijaksolla koulukohtaisten karsintojen kautta. Kolmen aluekisan voittajat ja paras kakkonen pääsevät Taisto School Power –finaaliin, jossa ne 1. kesäkuuta kisaavat Taiston Suomen mestaruudesta 2012! YLE TV2 televisioi Taisto School Power -aluekilpailut ja finaalin.

 

Your Move Tampere –tapahtuma Tampere Areena, Tampere
perjantaina 11.5.2012 klo 9-15

Tapahtuman järjestävät yhteistyösää Hämeen Liikunta ja Urheilu ry ja Nuori Suomi ry.

Lisätietoa:
Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Sampsa Kivistö, p. 0207 482 611, [email protected]
www.hlu.fi/yourmove

Hämeen Liikunta ja Urheilu

Hämeen Liikunta ja Urheilu (HLU) ry on Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueilla toimiva liikunnan palvelu- ja kehittämisjärjestö. HLU:n ydintehtäviä ovat palvelut, osaaminen ja vaikuttaminen. Tavoitteena on lisätä hämäläisten hyvinvointia liikunnan keinoin. Haluamme auttaa ja kehittää seuratoimintaa sekä kannustaa ihmisiä liikunnalliseen elämäntapaan elinkaaren kaikissa vaiheissa.  www.hlu.fi