Mainos: Estateguru Finland Oy

Oletko kiinnostunut sijoittamisesta, mutta et tiedä mistä aloittaa? – Aloita sijoittaminen vain 50 eurolla ja ansaitse jopa yli 8 % vuosituottoa.

Mainos | Oletko jo aloittanut salkun rakentamisen, muttet tiedä kuinka laajentaa sitä parhaalla mahdollisella tavalla? Oletko ajatellut rahastojen olevan ainut vaihtoehto pienellä alkupääomalla ja vaivannäöllä sijoittamiseen? Kuten kaikki sijoittamiseen ensi kertaa perehtyvät saavat kuulla, hajauttaminen on kaikessa sijoittamisessa ensiarvoisen tärkeää. Hajautettu salkku turvaa asemasi markkinaolosuhteiden vaihdellessa paikallisesti ja auttaa välttämään tappioita, eli käytännössä parantamaan salkun todellista tuottoa.

Rahastosijoittaminen on viime vuosina kasvattanut suosiotaan ja erityisesti indeksirahastot ovat sisäänrakennetulla hajautuksella, melko hyvällä tuotolla ja alhaisilla kuluilla näyttäytyneet passiivisille sijoittajille houkuttelevina vaihtoehtoina. Passiivisemmankaan sijoittajan salkun hajautuksen ei kuitenkaan tarvitse jäädä rahastojen varaan. EstateGuru on tehnyt monesti varsin paljon omistautumista ja perehtymistä vaativana pidetystä kiinteistösijoittamisesta ennen kaikkea helpon ja turvallisen, mutta myös tuotoiltaan ja kuluiltaan kilpailukykyisen keinon sijoitussalkun hajauttamiseksi edelleen.

Sijoittaaksesi kiinteistöihin sinulla ei tarvitse olla valtavaa alkupääomaa tai osaamista alalta. EstateGuru tarjoaa sijoittajilleen lukuisia huolellisesti valittuja sijoitusmahdollisuuksia kiinteistövakuudellisiin lainoihin ympäri Eurooppaa, ja sijoittajana pääset alkuun jo 50 € sijoitussummalla. Kaikki EstateGurun lainat ovat paitsi asiantuntijoiden huolellisesti valitsemia, myös kiinteistövakuudellisia, mikä turvaa sijoittajan aseman siinäkin epäonnisessa tilanteessa, ettei sijoituskohteena ollut hanke etenisi suunnitelmien mukaan. Sijoitusten verrannainen riskittömyys ei kuitenkaan tässä tapauksessa tarkoita alhaista tuottoa – EstateGurun historiallinen tuotto on yli 11 prosenttia, eli huomattavasti enemmän kuin monessa muussa vastaavaa panostusta vaativassa sijoituskohteessa.

Sijoittajan ei tarvitse aktiivisesti huolehtia sijoituksistaan, vaan ajoittaiset talletukset riittävät tasaisen tuoton ansaitsemiseen. Täysin samat edut EstateGuru tarjoaa Auto Invest -ominaisuudellaan, vain sillä erolla, että saat vieläpä itse päättää tarkat kriteerit, joilla haluat sijoituksesi tehtävän! Halutessasi myös ansaitsemasi tuotot sijoitetaan edelleen, eli tienaat korkoa korolle ilman ylimääräistä vaivannäköä. Luonnollisesti voit myös koska tahansa muuttaa kriteerejä tai tehdä sijoituksia manuaalisesti. Auto Investin käyttäminen on myös täysin maksutonta. Voiko kiinteistöihin sijoittaminen edes olla helpompaa?

Olit sitten jo kokenut salkulleen hajautusta kaipaava sijoittaja, tai vielä pankkitilillä rahojaan säilyttävä vaivattomasta tuotosta kiinnostunut aloittelija, on EstateGuru juuri sinua varten.

Liity sijoittajaksi!