Mainos: Oma säästöpankki

Yrittäjämyönteinen Oma Säästöpankki kasvaa Tampereella – ”Palvelemme paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä”

Oma Säästöpankki on yrittäjähenkinen ja palveleva pankki. Rahoituspäällikkö Markus Sipilä kertoo, että Pirkanmaan pk-yritykset tulevat Oma Säästöpankin asiakkaiksi nimenomaan henkilökohtaisen ja nopean palvelun vuoksi.

Rahoituspäällikkö Markus Sipilä on itsekin yrittäjä ja ymmärtää sen vuoksi hyvin yritysasiakkaiden näkökulman.

Mainos | Kun puhutaan yrityksistä, ei aina muisteta, että yritykset muodostuvat ihmisistä niiden sisällä, siis yrittäjistä. Oma Säästöpankin Tampereen alueen rahoituspäällikkö Markus Sipilä kertoo, että hyvä ja nopea palvelu on pankille selvä kilpailuvaltti.

– Yritysten rahoitusasiat voivat olla monimutkaisia ja joskus on tärkeää saada nopeasti kiinni henkilö, joka tuntee kokonaisuuden. Pk-yritykset saavat meiltä oman yhteyshenkilön, suoran puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, johon voivat olla yhteydessä sekä yrityksen asioissa että omissa henkilökohtaisissa pankkiasioissa.

Oma Säästöpankki on Pohjoismaiden nopeinten kasvava pankki. Pankilla on itsenäisiä konttoreita 32 ympäri Suomen, sekä suurissa kaupungeissa että pienemmillä paikkakunnilla. Tampereen konttori on pian laajentumassa ja rekrytoimassa lisää työntekijöitä.

Menestyksen takana on nimenomaan nopea ja joustava palvelu.

– Päätöstaso on täällä paikallisella konttorilla. Esimerkiksi rahoituspäätökset tehdään nopeasti, ja päätöksen voi saada jo lainaneuvotteluissa.

Yrittäjämyönteisyys ei ole pelkkää sanahelinää. Oma Säästöpankin asiakaskunnasta noin 80 prosenttia on henkilöasiakkaita ja noin 20 prosenttia yritysasiakkaita, lähinnä pk-yrityksiä.

Sipilä muistuttaa, että kassapalvelut keskustassa sijaitsevalla konttorilla ovat monelle yritykselle tärkeä palvelu. Lisäksi Oma Säästöpankki tarjoaa kaikki nykyaikaiset verkkopankkipalvelut ja digitaaliset ratkaisut, joita tarvitaan esimerkiksi verkkolaskutusta varten.

Moni yritys tarvitsee ennen kaikkea rahoitusta, ja siihen on monenlaisia vaihtoehtoja.

– Euroopan Investointirahaston takaama, maksimissaan 25 000 euron laina pk-yrityksille on ollut todella suosittu. Erilaisia takausohjelmia ja rahoitusratkaisuja on olemassa, ja etsimme mielellämme yhdessä yrittäjän kanssa sopivimman ratkaisun.

Yrittäjähenkisyys näkyy Oma Säästöpankissa myös siinä, että omaan yhteyshenkilöön voi tarvittaessa olla yhteydessä myös konttoriaikojen ulkopuolella.

Markus Sipilä on itsekin yrittäjä. Se näkyy päivittäisessä asiakastyössä, kun Sipilä tietää mistä yritysasiakkaat puhuvat.

– Teen asuntosijoittamista oman yritykseni kautta. Neuvon ja sparraan mielelläni saman alan yrittäjiä, voin tehdä erilaisia laskureita ja laskea vuokratuottoa. Osaan katsoa kohteita monesta näkökulmasta, en vain pankin näkökulmasta, vaan myös ihan aidosti sijoittajan näkökulmasta.

Esimerkiksi aloittavan yrityksen kassavirtahaasteet ja muut murheet ovat Oma Säästöpankissa tuttuja. Sipilä osaa antaa kullanarvoisia neuvoja, joilla välttää virheitä.

Rahoituspäätösten ripeys on asuntosijoittamisessa todella tärkeä asia. Asuntokauppa käy Tampereella kuumana, ja jos rahoituspäätöstä pitää odotella, kohde voi olla jo mennyt.

– Ripeä päätöksenteko tuo asiakkaalle rahanarvoista hyötyä monella muullakin alalla, Sipilä sanoo.

Lue lisää Oma Säästöpankin palveluista: www.omasp.fi/tampere