Mainos: Dekotalo

Uudessa mallistossa sujuvaa arkea järkevään hintaan – Dekotalo rakentaa toimivia koteja Pirkanmaalla

Oman kodin rakentaminen on järkevä ratkaisu, vaikka rakentamisen kustannukset ovat nousseet. Dekotalon valmiit talomallit ovat muokattavissa juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Yrityksellä on paljon tyytyväisiä asiakkaita Pirkanmaalla, ja uusi SMART-mallisto lanseerataan syyskuussa.

Työpäällikkö Jouni Setälä, myyjät Sanna Johansson ja Katja Myllyoja sekä myyntijohtaja Mika Issakainen haluavat rakentaa asiakkailleen sujuvaa arkea.

Mainos | Dekotalo on valmistalotoimittaja, jonka talopaketeissa on mietitty käytännöllistä arkea, taloudellisuutta ja tietenkin muunneltavuutta.

– Joustavuus ja muokattavuus on meidän kilpailuvalttimme. Talopaketteja voidaan muokata monella tavalla asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, kertoo myyntijohtaja Mika Issakainen.

– Muutokset voivat tuoda joko lisähintaa tai hyvitystä sen mukaan, hankkiiko asiakas esimerkiksi kiintokalusteet ja kodinkoneet itse, Issakainen jatkaa.

Deko-Talo Oy on kymmenen vuotta vanha yritys, joka rakentaa koko ajan enemmän koteja Pirkanmaalla.

– Tämä on muuttovalmis talopaketti Deko 132B, pienillä muutoksilla, Issakainen sanoo pian valmistuvan kohteen pihassa Lempäälässä.

Dekotalon talopaketit lähtevät toimivasta arjesta. Kun kotiin tullaan, mihin ajetaan auto, mihin riisutaan kengät ja vaatteet, mihin lasketaan kauppakassit – ja sama aamulla toisinpäin.

Toiminnallisuuden lisäksi vahva suunnitteluosaaminen on yrityksen valttikortti. Katja Myllyoja ja Sanna Johansson ovat yrityksen myyjiä Pirkanmaalla.

– Ensimmäinen tapaaminen asiakkaan kanssa kestää usein puolitoista, pari tuntia, ja sen aikana kartoitetaan asiakkaan toiveita ja tarpeita kaikessa rauhassa. Usein asiakas kyllä tietää mitä haluaa, mutta meillä on taito tehdä siitä konkreettinen suunnitelma, Johansson sanoo.

Katja Myllyoja kertoo, että myyjät käyvät tontilla, jotta voidaan huomioida ilmansuunnat uutta kotia suunniteltaessa ja samalla tyhjällekin tontille voi hahmotella mittasuhteita.

– Olemme hyviä muodostamaan mielikuvia, mutta myyjän työ ei jää siihen. Toteutus vaatii pitkäjänteistä työtä ja yhteisen tahtotilan löytämistä.

Kun talopaketista on kaupat sovittu, asiakasinsinööri ottaa projektin harteilleen. Toki myös myyjiin voi yhä olla yhteydessä.

Dekotalon työpäällikkönä Pirkanmaalla toimii Jouni Setälä. Hän pitää lankoja käsissään ja varmistaa, että rakennusprojekti etenee aikataulussa.

– Kasvu on tuonut tarvetta löytää yrittäjäsuhteisia kirvesmiesporukoita, jotka hoitaisivat elementtipystytyksiä, Setälä kertoo.

– Dekotalolla on erittäin hyvä järjestelmä DekoNet, jossa informaatio ja ajantasaiset suunnitelmat ovat aina kaikkien, myös asiakkaan saatavilla. Palvelun avulla Deko-asiakas pääsee helposti ja nopeasti käsiksi omaan Dekotalo-projektiinsa liittyviin asioihin.

Syyskuussa Deko-Talo lanseeraa uuden SMART-malliston, jolle odotetaan menekkiä Pirkanmaalla. Kuvassa valmistumassa oleva kohde Lempäälässä.

Rakentamisen kustannuksista on viime aikoina puhuttu paljon. Talon rakentaminen on edelleen erittäin järkevä ratkaisu, eikä valmistalopaketin hinta ole kohtuuton, kuten Dekotalon hintaesimerkki osoittaa.

Hintaa nostavat usein asiakkaiden erikoistoiveet. Television sisustusohjelmista saa paljon hyviä ideoita, mutta joskus kustannukset yllättävät.

– Jos asiakas haluaa maalämpöä, parkettia, laattalattiaa ynnä muuta, toki se onnistuu, mutta talopaketin perushinta saattaa siinä nousta monta kymmentä tuhatta euroa, Issakainen sanoo.

Joka tapauksessa asiakas voi muokata Dekotalon valmispaketteja mieleisekseen ja myös osallistua halutessaan rakennustöihin varsinkin valitessaan Sisusta Itse- toimitustavan.

– Meille voi tulla vaikka kokonaan omilla piirustuksilla, ja me yhdessä myyjän kanssa piirrämme sen puhtaaksi ja laskemme talopaketin hinnan sekä teemme hankelaskelman kaikista rakennuskustannuksista.

Deko-Talo Oy lanseeraa syyskuussa uuden SMART- malliston joka on valmiiksi ja fiksusti suunniteltu neljän talon mallisto, jossa on on otettu huomioon taloudellinen ja tehokas suunnittelu, jolla on saavutettu todella kilpailukykyinen hinta. Smart- malleista antavat lisätietoa Dekotalon myyjät.

Hintaesimerkki: 

Muuttovalmis talopaketti Deko SMART 115B Pirkanmaalle

Talopaketin ulkopuoliset kulut

Tontti (vuokra): 0 €

Maaperätutkimus, perustamistapalausunto: 1500 €

Tontin raivaus ja maatyöt: 20 000-50 000 €

Lupa-, katselmus ja tarkastusmaksut: 1900-2400 €

Liittymämaksut: 5000-10 000 €

Valvonta ja suunnittelu: 5000-8000 €

Pihatyöt (viher-, päällys- ja aluerakenteet): 5000-15 000 €

Ulkopuolen maalaus: 2000 €

Deko SMART 115B talopaketin hinta

Muuttovalmistoimitus: 179 830 €

Lämmönlähde, kaukolämpö: 5000 €

YHTEENSÄ: 225 230 € – 272 230 €

Lue lisää ja ota yhteyttä.