Mainos: OVV Asuntopalvelut

Näin saat asuntosi vuokralle helposti ja turvallisesti

Pirkanmaan alueen vuokramarkkinat ovat tulleet hyvin tutuiksi Kaisu Harjulalle ja Laura Penttiselle.

Mainos | Sijoitusasunnon vuokrasuhteen hoitaminen esimerkiksi toiselta paikkakunnalta käsin saattaa olla mutkikasta. OVV Asuntopalveluiden Kokonaispalvelu antaa vuokranantajalle täydellisen mielenrauhan.

– OVV Kokonaispalvelu on meidän palveluistamme kattavin. Se sisältää muun muassa vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle, yhteydenpidon vuokralaisiin, muuttotarkastukset, vuokravalvonnan sekä yhteenvedot verotusta varten, kertoo vuokravälittäjä, LVV Kaisu Harjula OVV Asuntopalveluista.

Nimenomaan helppous ja huolettomuus on kasvattanut OVV Kokonaispalvelun kysyntää.

– Yhä useampi asiakas kaipaa helppoutta vuokrasuhteen kokonaisvaltaiseen hoitoon, vahvistaa vuokraneuvottelija Laura Penttinen.

OVV Kokonaispalvelu sopii monenlaisille vuokranantajille. Laura Penttisen mukaan ulkomailta tai toiselta paikkakunnalta käsin voi olla työlästä hoitaa vuokrasuhdetta. OVV Kokonaispalvelu kantaa huolen sekä pienistä että isoista asioista vuokranantajaa kuormittamatta.

– Esimerkiksi jääkaapin hajotessa hoidamme tilalle uuden vuokranantajan puolesta, Penttinen sanoo.

Asuntosijoittajalle, jolla on useita asuntoja, OVV Kokonaispalvelu soveltuu erinomaisesti.

– Kokonaispalvelu on erittäin hyvä ratkaisu sijoittajille muun muassa vuokravalvonnan ja yhteydenpidon vuoksi, koska sijoittajalla itsellään ei välttämättä ole aikaa valvoa vuokratuloja tai vastailla vuokralaisten viesteihin, Kaisu Harjula sanoo.

Penttinen ja Harjula suosittelevat palvelua kaikenlaisille vuokranantajille, jotka hakevat vuokrasuhteelta varmuutta ja vaivattomuutta.

OVV Asuntopalvelut etsii kaikkiin vuokra-asuntoihin hyviä ja maksukykyisiä vuokralaisia, mutta elämäntilanteet saattavat aina muuttua. Voi olla, että vuokranmaksuun tulee viiveitä. Silloin OVV Kokonaispalvelu takaa ajantasaisen vuokranmaksun ja sopii tarvittaessa vuokralaisen kanssa maksuaikatauluista.

– Joissain tapauksissa joudumme viemään asian niin pitkälle, että vuokrasuhde joudutaan purkamaan. Purkaminen hoituu myös meidän kauttamme ilman turhaa huolta vuokranantajalle, Kaisu Harjula kertoo.

Muuttotarkastukset ennen uuden vuokralaisen muuttoa saattavat olla hankalia tehdä, jos niiden vuoksi pitää esimerkiksi matkustaa. Niiltä ei kuitenkaan voi välttyä, paitsi ulkoistamalla asian OVV:lle.

– Vuokranantajalla saattaa olla muita menoja tai hän saattaa asua toisella paikkakunnalla, jolloin asunnon tarkastaminen ei välttämättä onnistu. Kokonaispalveluun tämä kuitenkin kuuluu ja asunto tulee tarkastettua ennen uutta vuokralaista ja mikäli asunnossa on puutteita, hankimme asuntoon myös siivouksen. Muuttotarkastus varmistaa myös tulevalle vuokralaiselle siistin kodin, jolloin vältytään mahdollisilta yllätyksiltä, Laura Penttinen kertoo.

Vuokranantajan täytyy pitää myös verottaja ajan tasalla vuokratuloista. OVV Kokonaispalvelun avulla tämäkin asia hoituu vuokranantajan puolesta. Tämä yhteenveto sisältää vuokratulot sekä syntyneet kulut koko verovuodelta.

Myös vuokralaisen näkökulmasta vuokrasuhde OVV Kokonaispalvelun kautta on turvallinen ja helppo. Vuokralaisen kaikki asuntoon liittyvä yhteydenpito hoituu suoraan OVV Asuntopalveluiden ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa, eikä tarvitse kantaa huolta siitä, saako vuokranantajaa kiinni.

– Haluamme osoittaa vuokralaisille, että meihin voi aina olla yhteydessä ongelmatilanteen sattuessa sekä mieltä askarruttavissa asioissa. Pyrimme löytämään aina jokaista osapuolta miellyttävän ratkaisun, Kaisu Harjula painottaa.