Puheenaihe

Husu Hussein vaati rangaistusta kunnianloukkauksesta – poliisi ei tutki Jussi Halla-ahon "häpäisevää" twiittiä

Jussi Halla-aho.

Arkisto / Päivi Tuovinen

Helsingin poliisilaitos ei aloita esitutkintaa tapauksessa, jossa Abdirahim "Husu" Hussein (sd.) vaatii Jussi Halla-aholle (ps.) rangaistusta kunnianloukkauksesta.

Asiassa ei tutkinnanjohtajan mukaan ole syytä epäillä rikosta, joten esitutkintaa ei aloiteta. Poliisi kertoo asiasta tiedotteessaan.

Kaupunginvaltuutettu Hussein oli tehnyt Helsingin poliisilaitokselle rikosilmoituksen, jonka mukaan hän vaatii kansanedustaja Jussi Halla-aholle rangaistusta kunnianloukkauksesta.

Husseinin mukaan Halla-aho oli 4. marraskuuta julkaissut Twitterissä twiitin, jossa Halla-aho oli Husseinin mukaan käyttänyt Ilta-Sanomissa julkaistua raiskausuutista Husseinin halventamiseen ja häpäisemiseen.

Hussein ei ole ollut osallinen twiitissä käytettyyn raiskausuutiseen.

Päätöksen mukaan Halla-aho ei twiitissään liitä Husseinia ja IS:n uutisessa mainittua taksikuskia toisiinsa.

Päätökseen ei vaikuta se, että Halla-ahon mielestä Husseinin alkuperäistwiitin olosuhteet viittaisivat Husseinin liittyvän johonkin ulkomaalaistaustaisen henkilön tekemään seksuaalirikokseen jossakin taksissa.

Halla-ahon twiitissä on päätöksen mukaan lähtökohtaisesti kyse sellaisen sallitun mielipiteen esittämisestä, joka ei tule kunnianloukkauksena rangaistavaksi.

Hussein on helsinkiläinen poliitikko, joka osallistuu ennakkoluulottomasti ja joskus provosoivastikin julkiseen keskusteluun. Husseinin on näin ollen lähtökohtaisesti siedettävä ankaraa ja epäasiallistakin menettelyynsä ja käyttäytymiseensä kohdistuvaa arvostelua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kohu jatkuu: "Husu" Hussein syyllistyi kolmeen petokseen – IL: Ei kertonut Kelalle 12 500 euron palkoistaan13.11.2019 18.23
Husu Hussein erotettiin SDP:n valtuustoryhmästä – syynä valehtelu ja luottamuspula12.11.2019 09.00
SDP-johtaja jyrähti valheesta kiinni jääneelle Husu Husseinille: "Olen äärimmäisen pettynyt"11.11.2019 11.32
Husu Hussein nimesi kaikki PS:n kannattajat rasisteiksi – nyt tuli poliisin ratkaisu6.8.2019 15.05

Kommentit (19)

Kommentit

Saipas husu näpeilleen. hah

Saipas husu näpeilleen. hah hah.

Vaikka eipä hallis mitään

Vaikka eipä hallis mitään paskaa puhunut.

https://t.co/6AdF9w97b5?amp=1

https://t.co/6AdF9w97b5?amp=1 Tässä on yksi huvittava video herrasta.

Jännä nähdä, kauanko tällä

Jännä nähdä, kauanko tällä kertaa kommentiosio on "auki"? Kaikki edelliset Husun uutisien kommentit suljettu toimittajien loukkaannuttua,.......no eipä uskalla sanoa enempää, sensuuri iskee muuten!

Husu Hussein tuli Suomeen

Husu Hussein tuli Suomeen vuonna 1994 ja vuonna 1999 hän on kirjoittamansa kirjan mukaan ollut Turun ammattikoulussa. Mistään valmistumisesta ei näy tietoja, ja sitten yhtäkkiä hän on yhteisöpedagogi – valmistunut Nurmijärven HAMK:sta. Mitään tähän viittaavaa ei kuitenkaan ole, paitsi esitellyt tittelit joka paikassa. Eli kaveri opiskeli sekä peruskoulun että lukion neljässä vuodessa vuoteen 1998 mennessä, koska sen jälkeen hän kertoo olleensa töissä ja ”opiskellut”. Lainaus hänen sivultaan: ”Tulin Suomeen vuonna 1994, 15 vuotiaana kuten olen aiemmin kertonut. Vuonna 1998-2001 aikana olin eri aikoina eri työpaikoissa. Suurimman osan näitä työtä olivat joko ilta laivan/toimiston siivous tai rakennussiivous työtä. Saman aikana opiskelin eri koulutuksessa tai välillä.” Yhteisöpedagogin opintoihin tarvitaan lukio. Missä välissä hän olisi sen suorittanut? Ja lisäksi AMK:n opinnot kestää noin 3,5 vuotta! Missään hän ei viittaa näihin opintoihin ja hänen puheensa sekä kirjoituksensa ei tue näitä tietoja opinnoista. Samoin hän väittää olleensa työssään ”ju­nio­ri ­konsultti”, ­ FCG In­ter­na­tio­nal.

Husulla on ansioita

Husulla on ansioita poliitikoksi, puolueinakin konnien suosimat kepu ja demarit.

Että mitä loukkasi???

Että mitä loukkasi???

Hyvin sanottu. Kaipa tuossa

Hyvin sanottu. Kaipa tuossa on kyse samanlaisesta haamukipuilusta kuin amputoidun jalan särky?

kas kun ei hs sarjakuvasta

kas kun ei hs sarjakuvasta rikosilmoitusta tehnyt

Äänestäkää ihmiset äänestäkää

Äänestäkää ihmiset äänestäkää. Kyllä se meno vielä muuttuu.

Miten on mahdollista, että

Miten on mahdollista, että Husu saa vapaasti haukkua meitä ja kiihottaa kansanryhmää eli suomalaisia kohtaan.

Husu ei 20- Suomessa asumisen

Husu ei 20- Suomessa asumisen jälkeen tiennyt, että Kansaneläkelaitokselle joka maksoi työmarkkinatukea työttömälle Husulle, pitääkin ilmoittaa työssäkäynnistä.Husu oli samaan aikaan sekä työttömyysturvan huijari, että työssäkävijä. Mitä piilossaolevia huijauksia vielä löytyy?

Kirjassaan mm. kertoo

Kirjassaan mm. kertoo perustaneensa tulkkausyrityksen jota pyöritti 1,5 vuotta ja sitten lopetti. Hänestä 6400€/kk nettotulot työnteosta olivat liian vähän pakollisten maksujen jälkeen. Ei muistanut verottajalle ilmoittaa yritystoiminnan päättymisestä. Jatkoi ja jatkaa yhdistystoimintaa. Suomeen hän saapui väärän henkilöllisyyden ja väärän passin kanssa, ihmissalakuljettaja-setänsä avulla ankkurilapseksi 15 vuotiaana. Sitä ennen oli asunut 2 vuotta Keniassa, joten hätää kärsivä pakolainen hän ei ollut, vaan paremman luokan perheestä koska isä oli upseeri diktaattori Barren valtiossa.

20-vuotta asuu Suomessa eikä

20-vuotta asuu Suomessa eikä tunne työttömyysturvan kriteerejä. Siis valehteli, ettei tunne.

Husu valehteli, ettei ole

Husu valehteli, ettei ole kuullut mistään ympärileikkauksista. Ei somali Afrikasta tietenkään tiedä yhtään mitään mistään ympärileikkauksista.

Husu voisi mennä rakentamaan

Husu voisi mennä rakentamaan sitä omaa kotimaataan.

Olen epäilevällä kannalla ko.

Olen epäilevällä kannalla ko. henkilön tarpeellisuudesta hämmentää härmässä.

Husu jatkaa tutulla

Husu jatkaa tutulla husuttelulla husuiluaan. Uskookohan tuo husu edes itse omiin tarinoihinsa vai onko jo niin paatunut tuohon husuiluun, ettei tiedä enää faktan ja fiktion eroa.

Vain huoran ja rikollisen

Vain huoran ja rikollisen kunniaa voi loukata. (Kari Suomalainen)

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat