Puheenaihe

Perussuomalaiset on nyt Suomen suosituin puolue – SDP putosi kolmanneksi HS:n gallupissa

Jussi Halla-aho (ps.).

Päivi Tuovinen

Perussuomalaiset on noussut Suomen suosituimmaksi puolueeksi, kertoo Helsingin Sanomat.

Maanantaina julkaistun gallupin mukaan PS:n kannatus on nyt 18,7 prosenttia. Vaaleissa puolue sai taakseen 17,5 prosenttia annetuista äänistä ja jäi niukasti toiseksi.

Vaalit voittaneen SDP:n kannatus on pudonnut 16,9 prosenttiin.

SDP:n ohi on mennyt myös kokoomus, jota kannattaa nyt 17,1 prosenttia äänestäjistä.

Vihreiden kannatus on 12,8 ja keskustan enää 12,7 prosenttia.

Vasemmistoliitolle gallup antaa 8,3 prosentin, RKP:lle 4,4 prosentin ja kristillisdemokraateille 4,1 prosentin kannatuksen.

Liike Nytin kannatus on 2,5 ja muiden ryhmien 2,0 prosenttia.

Tutkimuksen teki Kantar TNS Helsingin Sanomien toimeksiannosta 16. huhtikuuta–3. toukokuuta. 

Tutkimusta varten haasteltiin kaikkiaan 1 505 ihmistä ja sen virhemarginaali on suurimmilla puolueilla noin 2,8 prosenttiyksikköä suuntaansa. 
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (6)

Kommentit

Päiväkodin pihalla naisia,

Päiväkodin pihalla naisia, (oletan naisiksi koska muslimimiehillä ei tällaista ruumiin alistamista ja häpeää ole)Näiden olentojen mustan kaavun takaa näkyvissä oli vain silmät.Ei mitään muuta näkyvää olennosta.En laittaisi omaa lasta tällaiseen Kaapupukuisten olentojen ympäröimään päiväkotiin.Tämän maailman muslimien ilmainen oleskelu Suomessa ja ilmainen asuminen sekä ilmaisten palvelujen tarjoaminen tulee loppua.Perus-Suomalaiset on ainoa puolue joka kritisoi Afrikasta tulevaa maahanmuuttoa Suomen veronmaksajien ja Kelan rahoilla oleskelemaan.

Koskahan älykköedustajat

Koskahan älykköedustajat ymmärtävät, että enemmistö asettuu aina sorrettujen puolelle. Muiden puoleiden morkkaus Perussuomalaisille sataa persujen laariin.

Niin siinä käy, jotta Rinteen

Niin siinä käy, jotta Rinteen hallitusvene painuu pohjaan ensimmäisten aaltojen lyödessä? Kyytiin menossa liikaa puolueita (Vihr. Vas. Rkp, Keskusta, joiden tieto/taito ei riitä edes nykyisien, puhumatta tulevien ongelmien hoitamiseen. Siihen ei tarvita edes ensimmäistä talousmyrskyä! Kaikille käy kuten nyt Keskustalle, upposi mutapohjaan.

ISIS taisteluista ei pidä

ISIS taisteluista ei pidä palkita Kelan toimeentulolla. Vaikkakin ovat kuulemma ihmisiä nämä turistien kurkunleikkaajat.

Niin kauan kuin Persuilla on

Niin kauan kuin Persuilla on kannatus alle 50 prosenttia eduskuntavaaleissa ja kananedustajia alle 100 , ei tällä asialla ole muuhun kansaan mitään merkitystä . Ähisköön ja änkyröiköön minun puolestani ihan miten paljon ja kauan kuin haluavat ja jaksavat. Myötä häpeä on toisinaan kyllä vallitseva tunne . Aika aikaansa kutakin !

Mikään ei syö miestä niin

Mikään ei syö miestä niin pahasti kuin rökäletappio.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat